Relaxační kazeta(CD)

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
milous2

#16 Příspěvek od milous2 »

Zdravím.
Na odzkoušení a dost možná i natrvalo by stačil tento prográmek?Je tam povícero zvuků,volba nastavení délky trvání a jiné vychytávky. :lol:
Je ke stažení i na Slunečnici cz
O případném výsledku, informovat věřejnost přímo zde. :lol:
http://www.sosej.cz/Software/Rozsireni- ... phere-Lite
serviceman

#17 Příspěvek od serviceman »

Na Spotify lze najít všechno.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
Mira_A

#18 Příspěvek od Mira_A »

:lol: Myslím, že při těch zvucích neusne.
Nejlepší je prášek nebo sklenka alkoholu. :lol:
milous2

#19 Příspěvek od milous2 »

Taky na Tebe jednou dojde. Pak Tě smích přejde,psychologu.
Michal22

#20 Příspěvek od Michal22 »

Jen malá douška- buďte rádi, že bydlíte u kolejí, u dálnice by vám bylo podstatně hůř...
Já bydlím cca rok v místě, kde jsou koleje asi 100 metrů od oken. Sice tady toho zas tak moc nejezdí, ale asi nikdy mě to nevzbudilo. Zvlášť po tom, co svařili styky a už to nedělá duldaj, duldaj, duldaj...
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
stasek

#21 Příspěvek od stasek »

Přátelé, díky za odezvy, můj případ je trochu jiný. Neruší mě zvuky z okolí, bydlím v domku v zahradách, kde je skoro hrobový klid. Kromě toho jsem téměř hluchý a abych se domluvil, používám zvukovodové sluchadlo. Bez něj je to velmi komplikované. Takže když si je večer vyndám, kromě slabého pískání v hlavě nic neslyším. Problém je taky v tom, že se mi hlavou honí myšlenky a různé problémy, jak co vyřeším příští den. To je zřejmě hlavní důvod nespavosti. Samozřejmě bych si šum z generátoru patřičně zesílil, aby přerazil to pískání. Vypínal bych to nastaveným nějakým časovým spínačem třeba za půl hodiny. Jdu hledat schéma od Ekkara. Díky všem.

Edit:KTE je totéž co KE? V KE nic není.
Naposledy upravil(a) stasek dne 03 led 2015, 11:54, celkem upraveno 1 x.
milous2

#22 Příspěvek od milous2 »

V tom případě nech generátor šumu tam kde je a přejdí na meditaci. Jen tak můžeš zkrotit vtíravé myšlenky. Jóga by Ti měla pomoci Návody najdeš.
To pískání zkus příjmout jako pomocníka při hledání onoho klidu.Vím je to těžké. Ale na druhou stranu i činnost bastlením a soustředěnost na jakoukoliv činnost je dobrá terapie. Ticho léčí. Taky jak jsi ke své "hluchotě"přišel by bylo dobré si zodpovědět. Vrátit se k onomu bodu. No však něco objevíš na svoje trápení. Vše má svou příčinu.Hodně štěstí a velké pokroky v uzdravování. Jde vše,ale musí se chtít.Zkusto.
EKKAR

#23 Příspěvek od EKKAR »

stasek píše:... Jdu hledat schéma od Ekkara. Díky všem.

Edit:KTE je totéž co KE? V KE nic není.
KTE Magazín ročník 1997 (autor ing. Pavel Mašika) nebo Amatérské Rádio ročník 1985 číslo 1 strana 25 (autor ing. Zdeněk Tuček), pokračování článku ročník 85 číslo 2 strana 67.
KE je Konstrukční Elektronika - asi 2 roky vydávanej magazín Amára, neuchytil se, málo zájemců o stavebnice, KTE (později Radio Plus - KTE) byl na Amáru nezávislej časopis, vznik někdy rok 1992-3, první číslo duben 93, zánik během roku 2005 - poslední číslo bylo červnový.
Detaily v SZ.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
monterjirka

#24 Příspěvek od monterjirka »

Kazetu Psychobalzám, co vydal OPUS někdy na začátku 80. let tu mám.
Původně mě štvalo, že je tam relativně silný šum, což bylo u OPUSu celkem běžné, ale jak tak tu diskusi, že buy to bylo úmyslně?
Navíc to mělo ještě jednu chybu - když jsem krásně usnul, vzbudilo mě cvaknutí mechaniky na konci kazety...
stasek

#25 Příspěvek od stasek »

Díky Ekkare, už jsem si to vytiskl.
Mira_A

#26 Příspěvek od Mira_A »

milous2 píše:Taky na Tebe jednou dojde. Pak Tě smích přejde,psychologu.

Kolik ti je. Mě je za chvíli 50. Taky nespím a vím, co pomáhá.
To bzučení mi jde na nervy. Mám tu jeden zdroj a ten musím na noc vypínat abych neslyšel jeho vrčení trafa. To mám to vrčení zadarmo. :lol:

Když si dám štamprli nebo dvě decky vína vždy se dobře vyspím.
To už mám ověřené.
hafca

#27 Příspěvek od hafca »

Není to sice "předení kočky", ale staré CD s relaxační hudbou. Jestli chceš ukázku, jak to vypadá, dám ukázku na ulozto.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
stasek

#28 Příspěvek od stasek »

Mira_A píše:
milous2 píše:Taky na Tebe jednou dojde. Pak Tě smích přejde,psychologu.

Kolik ti je. Mě je za chvíli 50. Taky nespím a vím, co pomáhá.
To bzučení mi jde na nervy. Mám tu jeden zdroj a ten musím na noc vypínat abych neslyšel jeho vrčení trafa. To mám to vrčení zadarmo. :lol:

Když si dám štamprli nebo dvě decky vína vždy se dobře vyspím.
To už mám ověřené.

Mě bude za měsíc 71, nerad bych se na starý kolena naučil chlastat, ale abych nekecal, už jsem to taky zkoušel, neb jsem si před loňskem nechal vypálit nějakou meruňkovici. Bohužel na mě to nezabírá. Asi bych se musel nalít víc.
stasek

#29 Příspěvek od stasek »

hafca píše:Není to sice "předení kočky", ale staré CD s relaxační hudbou. Jestli chceš ukázku, jak to vypadá, dám ukázku na ulozto.

No,díky za nabídku, předení kočky jsem už našel, je to sice jen 4 minuty, ale vnuk mě to hodil na CD několikrát zasebou, takže to bude něco jako smyčka. V pondělí si to vyzvednu a vyzkouším. Pokud to nezabere, tak bych se ozval. Teď mám díky vám všem vlastně už několik možností, tak vyzkouším a začnu s tím předením. Když to nezabere, tak budu zkoušet dál.
EKKAR

#30 Příspěvek od EKKAR »

Aby to nakonec neskončilo jako u toho holiče - přijde tam policajt a chce se nechat ostříhat. Ale že si musí nechat v uchu zastrčený sluchátko, jinak by se stalo něco zlýho.

Tak ho holič stříhá, stříhá - no a samozřejmě že mu v nestřeženým okamžiku kabílek od toho sluchátka ušmikne. Chvíli se nic neděje, pak policajt začne blednout, pak modrat - až spadne z křesla na zem.

Holič zavolá sanitku, policajta naloží a pod kyslíkem odvezou do špitálu - a na podlaze zůstane malá krabička s ustřiženým kabílkem od sluchátka. Holič ji zvědavě zvedne, kouká, má to stejnej konektor jako walkman, tak do toho píchne sluchátka od walkmana svýho syna a poslouchá:

"... NÁDECH! ... VÝDECH! ... NÁDECH! ... VÝDECH! ..."
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“