Zháňam manual na RLCG bridge voltmeter TESLA BM559

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jano120

Zháňam manual na RLCG bridge voltmeter TESLA BM559

#1 Příspěvek od jano120 »

Zdravim,
chcel by som vas poprosit o manual alebo aspon nejake technicke informacie o tomto meracom pristroji
TESLA BM 559

diki moc
Kubiciak

#2 Příspěvek od Kubiciak »

Zdravim Ta, manual sice nemam (snanam ho aj ja)... ale prednedavnom som tento typ RLCG mostu dostal do ruk a snazil sa prist na to ako sa na nom mera....ale okrem Tvojho dotazu na manulal a par obrazkov som na nete nenasiel nic....s velkym poradovanim som nakoniec tuto zahadu rozluskol:)) takze ak chces vediet ako co a ako sa na tom da merat napis mi mail na kubiciak@gmail.com co sa tyka technickych parametrov myslim ze tento most je skvost .. malktory merak Ti odmera napatie na 10 000 tisiciny (samozrejme zalezi od rozsahu)...cievky az po k- Henry a kondiky myslim ze 20mF nema problem(ja som najviac skusal 15mF) a tie mera az na 1000-ciny.. takze ak mas zajume ozvi sa.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jef111 »

Pánové já tento mostík vlastním, až na pár banálních poruch funguje perfektně. A po stránce přesnosti opravdu klobouk dolů na to co v něm je měří perfektně. Pokud chcete můžu tady napsat malý návodek na používání případně kalibraci. Mám k němu i originální manuál, už je naskenovaný, teď ho jen dát na net..
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
jano120

#4 Příspěvek od jano120 »

jef111 píše:Pánové já tento mostík vlastním, až na pár banálních poruch funguje perfektně. A po stránce přesnosti opravdu klobouk dolů na to co v něm je měří perfektně. Pokud chcete můžu tady napsat malý návodek na používání případně kalibraci. Mám k němu i originální manuál, už je naskenovaný, teď ho jen dát na net..

dakujem za ochotu,

a to by bolo asi najlepsie, kebyze ho mozes niekde nahrat, aby sa dal stiahnut alebo ho mozes poslat na adresu humeny@gmail.com
pripadne by potesil aj ten navod.

vdaka
jef111
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jef111 »

Pánové tady to je, text 150dpi, schémata 300dpi.
http://www.edisk.cz/stahni/55979/BM559_ ... .38MB.html
Ať se daří :wink:
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
jano120

#6 Příspěvek od jano120 »

Dakujem Vam za ten manual, velmi ste mi pomohol.

Prajem vela uspechov.
miso

#7 Příspěvek od miso »

Zdravim

chcel by som Vas poprosit ci by ste nemohli znova reuploadnut tento manual (TESLA BM 559) na neaky server.
dostal sa mi do ruk a chcel by som sa o nom nieco dozvediet :D

Vdaka
jef111
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jef111 »

Pánové, tady je reupload:
http://www.edisk.cz/stahni/11787/BM559_ ... .38MB.html

Přeji hezké počtení :)
www.sigmaphon.cz
jef111
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od jef111 »

www.sigmaphon.cz
ok1hga

#10 Příspěvek od ok1hga »

to si děláš srandu s tím "ediskem" ?
prosím dej to na "leteckou" a sem odkaz . . .
Sendyx

#11 Příspěvek od Sendyx »

Raději ulozto.cz... sice pomalý upload, ale nejjistější úložiště.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od jef111 »

Vždyť to jde normálně stáhnout tak co děláte? Už je to na edisku, kdo to chce jinde, ať si to tam dá :wink:
www.sigmaphon.cz
EKKAR

#13 Příspěvek od EKKAR »

Naládováno, čas přenosu 213s, adresa http://ulozto.cz/xvJeHZug/bm559-hq-by-jef-rar ...

Nekontroloval jsem to = nerozbaloval, jen jsem to sosnul z e-disku a reupnul. Takže co tam Jef narval, to tam je.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jef111
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od jef111 »

Je tam furt to samý jako před lety, jen přibyl ten WSH111 který odešel v jednom kusu který jsem před časem opravoval. Potřeboval jsem ho nahradit něčím dostupným tak jsem stáhnul datasheet a už tam zůstal...
A co je 104MB při dnešním vysokorychlostním připojení, když si lidi stahují filmy v HDčku z netu jako by je měli na harddisku... a nikomu to blbý nepřijde :)
Já vysokorychlostní připojení nemám páč to mám v (_i_) :twisted:
www.sigmaphon.cz
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“