Zháňam schému na riadenie hodín
Moderátor: Moderátoři
Zháňam schému na riadenie hodín
- Artaban001
marshal píše:EH1 neznám, na EH40 a SH40 bych něco měl, jestli se ti to hodí.
SH 40 byly jako podružné a byly určeny pro školní zvonění.
Dík všetkým za odpovede. Bol by som rád, keby si mi mohol poskytnúť schému aj ked nie presne na EH1, hádam sa trocha podobajú. Mám ich tu na stole už asi mesiac a ak si dobre pametám, tak tam je problém že idú pulzy namiesto každej minúty každé dve minúty. Zajtra na to pozriem
Re: Schéma na riadenie hodín
Jancis1 píše:Prosím Vás nemáte niekto schému od elektroniky riadenia hodín, čo sa kedysi využívalo na centrálne riadenie cvikačiek v podnikoch. Výrobca je ZPA Pragotron a typ EH 1 24V.
Kdyby bylo jeste potreba mam schema na ESH-1/ESH -3 (24V cca 16xIO)coz jsou Hlavni hodiny + Signalni okruh(y) - napr. zvoneni ve skole.
-
gal
-
Rulda
PetrX1 píše:Sháním přesně to,co zde kdysi nabízel nixie,tedy konkrétně:schema na ESH -3 (24V cca 16xIO)coz jsou Hlavni hodiny + Signalni okruh(y) - napr. zvoneni ve skole. Bohužel nixieho mail je nefunkční.Neznáte ho prosím někdo,potřeboval bych se s ním kontaktovat,nebo nemáte někdo to schéma? Jinak mám stejný problém,impulsy jdou co 2 min a jen jedna polarita:-(((
Jestli to ještě sháníš, napiš na rulda.spam(takovétokulatéa)seznam.cz.
Tyhle věci spravuji, můžu tě i navést, kde hledat problém.
(První bych zkusil relé na výstupu, které přepíná polaritu (to plastové průhledné, ne to kovové).
Přinejhorším i nějaké součástky (mimo krystalů, těch mám málo a neznám náhradu