Čím se holit
Moderátor: Moderátoři
Čím se holit
- Přílohy
-
3014260276287.jpg- (28.28 KiB) Staženo 174 x
-
1518_0_gillette-contour-plus-ersatzklingen-10.jpg- (61.38 KiB) Staženo 166 x
Koupě na e-bay není možná složitá, ale musíš umět anglicky, či německy.
Jěště si vzpomínám, že někdy pře více než 15lety byly ty Contourky na 2obrázku v jednom obchodě v pojízdném košíku. Cena za 5Ks balení 60Kč, dodnes lituju, že jsme se spolupracovníkem nekoupili všechno. Doživotně by bylo vystaráno....
A kutilmile - nelituju tě
Předloni jsem dostal Philips se třemi kotouči, ale holení na sucho mě nějak moc nejde, hned se osypu.
Tak pokud jsem víc zarostlý (naštěstí mě to zas tak moc neroste), vezmu Philipsa, vyklopím ten zastřihovač, tím si hubu osekám na hrubo, pak se namydlím a doholím Gillettem.
A propo- když se holíš jen na mokro, tak si hubu napřed namaž třeba Niveou, když se pak za cca 15 minut půjdeš ořezat kopytem, tak to jde poznat. Je to lepší než jen s mýdlem nebo gelem.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Michal 22: to jsi mi připomněl, že mají i dost dobré pěny na holení, asi za 1/2 co Gillette.
Ještě tyhle byly dobré, taky zmizely z obchodů.
- Přílohy
-
p44977-44977_-1_-1_86235.jpg- (127.18 KiB) Staženo 165 x
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
A ta moje mě vždycky ukecá, že je to už moc a tak. Ale mě stačí jednou za týden, to je ještě dobrý.
Wilkinson jsem taky dostal, taky k osmnáctinám, hned při prvním holení jsem se s ním pořezal. Nikdo nechápal jak jsem to dokázal, dyž byl zamřížovanej
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Tak jsem přešel na holítka - teď používám Gillette Blue 3 (tři břity), holí dobře, ale málo vydrží vzhledem k ceně - tak dvě-tři oholení super, po pátém jdou rychle do kopru. Tj. drahý "provoz", snažím se je aspoň kupovat v DE, kde jsou levnější a spíš kupuji v sáčku (po 12) jednorázová holítka stejné řady, ty dokonce vydrží déle a vyjdou levněji, než ta hlavice.
A kutilmile - nelituju tě