Čím se holit

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Honza_dy

#16 Příspěvek od Honza_dy »

Já už se roky holím strojkem na vlasy. Beru to setinkou v poměru 2:1 (tvář/celá hlava) a jsem spokojen.
TAKJAN

#17 Příspěvek od TAKJAN »

Nosím vousy. Nemusím nic řešit. Přiznám bez mučení, že je za tím jen lenost..
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já se holím jen tehdy, když si myju i hlavu, protože potom ty ocelový dráty na bradě alespoň trošku změknou, protože je vezmu šamponem taky.

Od "čištění" x-břitů mám omlácený umyvadlo, ale to je asi daň. Lze to průběžně čistit i kartáčkem na zuby. Ovšem po týdnu je to opravdu zážitek se oholit, možná by byl lepší zvonek na prase. :)

P.S. Ty jednorázový dvoubřity taky fungují. Jediný, co uznávám, je gel od Gillette, proti pěně od Adama je to sakra rozdíl.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Devo70

#19 Příspěvek od Devo70 »

Holenie neznášam, holím sa 1 - 2× do týždňa, niekedy zabudnem :wink:
Ako už písali niektorí predo mnou viac-britvové strojčeky sa hneď upchajú, preto som zvolil jedno-britvové Wilkinsony PRONTO. Používam ich viac rokov a absolútna spokojnosť. Bradu najprv oparím horúcou vodou, namažem penou ADAM, potom oholím.
Killroy
Moderátor

#20 Příspěvek od Killroy »

Používal jsem dlouho Gillette a už to taky nechci. Momentálně mám Wilkinson, asi Xtreme nebo tak něco. Je to trochu jiné a musí si na to člověk zvyknout, ale holí to celkem dobře. Léta už jedu systém neděle-středa-neděle a stačí mi to, já už se nemusím nikomu líbit.. :wink: Ale preferuju dobře napařenou hubu a potom gel. Za studena jen tak pěnou rozhodně ne. To by mi asi zabilo..

Už jsem několikrát koukal na tuhle sadu Gibellini v Lidlu, ale zatím jsem nezkusil. Ale vím, že když jsem žil venku, tak tam kolegové nějakou takovou Lidl sadu s 20ti dvoubřity dost používali.
Přílohy
gibellini.jpg
(52.39 KiB) Staženo 81 x
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od ZdenekHQ »

Nedá mě to - co asi musí vytrpět ty ženský, co si ji holí místo lehkého zastřihnutí trávníčku?

Můj, bohužel už mrtvý kamarád-důchodce, co nedal pokoj ženským až do svých cca 80 let říkal, že to pak vypadá jak opičí zadek...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
EKKAR

#22 Příspěvek od EKKAR »

Ne, opičí zadek je červenej rovnoměrně - dámská vulva po oškrábání tupou žiletkou (holítkem) vypadá jak mrkev oškrábaná příborovým nožem. Samej flek, sem tam krvavej (to když dáma ve snaze oholit vytrvalejší chlup poněkud přitlačí) - a hlavně, ta která si ji neholí opravdu denně ji má pak podrážděnou a samej beďar (nezvyk na denní holení - kdopak z pánů si nevzpomene na svoje začátky?) a naopak další den dva připomíná naši pánskou bradu - je ježatá a škrábe...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
p32

#23 Příspěvek od p32 »

Čim se zhulit ? Mám dojem, že pro začátek by stačilo pár kousků marijánky. :lol:
kulikus
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od kulikus »

Před vánoci jsem koupil v TESCU na Smíchově sadu dvubřitých PLUSII (5ks) za 130.
Přílohy
DSC00048.jpg
---
(84.27 KiB) Staženo 77 x
Naposledy upravil(a) kulikus dne 22 úno 2015, 15:59, celkem upraveno 1 x.
Nakadah

#25 Příspěvek od Nakadah »

killroy> ty Gibellini z Lidlu sem pred casem zkusil, ale mel sem pocit ze to proste neholi. Ja byl dlouho zvykly na holeni 3Machovou džiletkou, a oproti ni to proste holi hur. 3M mi prijde ze jede po tvari snadneji, netaha me tolik za vousy.

Ale to je ted fuk, protoze uz nekolik let nosim vousy a jenom je sestrihuju do tvaru a delky. Nak
Sandal

#26 Příspěvek od Sandal »

TAKJAN píše:Nosím vousy. Nemusím nic řešit. Přiznám bez mučení, že je za tím jen lenost..

:marlboro: Přesně moje slova.Já teda nesnesu po oholení takovej ten pocit znecitlivění pokožky.Tak jsem se na holení hned po vojně vyprd a občas to jen přistřihnu nůžkama.
Sandal

#27 Příspěvek od Sandal »

EKKAR píše:to když dáma ve snaze oholit vytrvalejší chlup poněkud přitlačí

Ten vytrvalej chlup má i svůj odbornej název.Jmenuje se odkapávák :lol:
Lukar

#28 Příspěvek od Lukar »

killroy ty Lídlovské škrábátka používám po šichtě denně. Po sprše je už strniště dost napařené, takže to jde-vydrží mi cca 8-10 šlechtění. Jinak záleží na tvrdosti vousů. Bez napaření se s tím oholíš max.5x pak to jsou muka. Jak říkám měkčit a mazat... 8-)
Jestli mi strojek upadne, tak mě výměna břitu alespoň tolik finančně nesere.
starecd

#29 Příspěvek od starecd »

Na známém dražícím portálu má jeden maník i Gillette senzor i plus, ale nějak mu nevěřím, že jsou originály. Nechal jsem si poslat fotku druhé strany, ale byla rozmazaná(nevím, jestli úmyslně).Cena za 5ks/90+40kč pošta a plus stejný počet 100+40kč pošta. Dalo se z fotky vyčíst, vyrobeno v Německu a kód byl polský. Já jsem ale na tyhle hlavice vyrobené v Německu nenarazil, tak proto se mi zdají podezřelé. Jinak kdo by chtěl hlavice vyzkoušet není potřeba kupovat držák, pasuje Gillette na jedno použití. Třeba takové, jak mám výše fotku těch zelených senzorů.
Ještě tyhle byly dobré, ale už se neprodávají.
Přílohy
233501.jpg
(9.65 KiB) Staženo 74 x
Naposledy upravil(a) starecd dne 14 led 2015, 12:23, celkem upraveno 1 x.
Celeron

#30 Příspěvek od Celeron »

Holení mě taky celkem dost s..e :x Kór když asi 3 roky mám v jednom místě na bradě něco skoro neviditelnýho, co když nedám bacha, tak 15 minut teču jak zařízlý prase. A nepomáhá ani lápis, pouze Gelaspon na zastavení krvácení. 22.1. jdu na chíru si to nechat vydloubnout. Zkoušel jsem problém vyřešit vousem, jenže to jsou hřebíky a od cca 5 mm svědí huba jako sviňa. Jednou jsem vydržel do asi 10 mm a stále hřebíky a k nevydržení a navíc červený fleky. Tak jsem to vzdal... To je normální problém růstu, nebo jsem exot?
Jirka
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“