Nové podvody s elektřinou a plynem ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#31 Příspěvek od p32 »

konosuke píše:A můžeš mně říct která práce k obživě jedné osoby je bezvýhradně čistá a poctivá ? Možná žiju krátce (55) ale já takovou neznám...

Ne, ale mohu ti říct jedno a je to vyzkoušené. Poctivou prací dojdeš nejdál, ale taky s ní nezbohatneš. Přeloženo, když tě někdo posílá někam (čili do riti), tak to znamená, že jsi moc slušný a proto si nic nevyděláš. K tomu mohu jen dodat, že jsem ještě neviděl bohatého, co poctivostí k majetku přišel. :lol:
Celeron

#32 Příspěvek od Celeron »

p32 píše: K tomu mohu jen dodat, že jsem ještě neviděl bohatého, co
poctivostí k majetku přišel. :lol:

Svatá slova, možno rovnou tesat.
Jirka
mtajovsky

#33 Příspěvek od mtajovsky »

konosuke píše:A můžeš mně říct která práce k obživě jedné osoby je bezvýhradně čistá a poctivá ? Možná žiju krátce (55) ale já takovou neznám...

Teď trochu slevím ze zásad a budu neslušný - co je to, probůh, za nesmyslný kec ??

Práce, chudinka, není nečistá a nepoctivá, to jsou jen někteří lidé a jejich myšlenky.
cputakt
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od cputakt »

Jednou ke mě přišli dva mladí (holka a kluk) co nabízely nějaký tarif na telefon ale asi nějací začátečníci co začali hned špatně.Kdyby začali třeba "dobrý den máme pro vás výhodný tarif na mobilní telefon atd.." ale jak jsem otevřel dveře holka hned na mě hrkla "Dobrý den jakého máte operátora?" Tak jsem ji řekl že to je nemusí zajímat tak jak mě nezajímá jestli ta holka má na sobě tanga nebo bombarďáky,pohledy obou byly takové že mi moc nerozumí ale už neřekli ani slovo a já zavřel dveře.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“