DVB-T Evolve DT-0202 Firmware
Moderátor: Moderátoři
DVB-T Evolve DT-0202 Firmware
Díky.
O různých verzích FW jsem se již přesvědčil na jiných přístrojích. Jenom nevím, v čem jsou rozdílné, co opravují nebo ne. Soudím podle toho, že některé STB se kterými jsem se setkal fungovaly normálně a některé se zasekávaly.
Na uvedeném odkazu jsem hledal také, ale zkoušel jsem to i jinde. Bezúspěšně. Proto směřoval můj dotaz zde.
- Artaban001
- Artaban001
nedávno proběhla přeměna z EVOLVE na EVOLVEO. Dokud to bylo EVOLVE, tak vyhledávání firmware pro produkt probíhalo tak, že jsi zadal do pole Hledat sériové číslo. Webové stránky podle sériového čísla rozpoznaly model a nabídy ke stažení odpovídající program.. Teď se to přesunulo na FTP a v nich Tvůj poptávaný model není.. Teď schválně jsem se díval na update pro Arcádii, a ta ještě podporovaná je..
Zato takové "důležité logo" tam máš třeba 10x
Většina takovýchto STB pochází z dálného východu (Korea, . . .) - třeba se stejný stroj (střeva) vyskytuje i pod jinou značkou (názvem).
Možná ho někdo pozná pod tou jinou značkou.
Potom by se potřebný FW snad dal najít pod tou jinou značkou -
- Přílohy
-
7c50124b454458eb75835707a45bb049--mm1000x1000.jpg- Nenajde se tento pod jiným názvem?
- (65.23 KiB) Staženo 267 x
Myslel jsem si, že to nebude tak velký problém, sehnat novější a funkční sw náplň do tohoto přístroje. Po přehrátí ještě s nejistým výsledkem. Proto se asi nebudu dále tímto problémem zabývat a budu se radovat z jeho částečné funkčnosti.
Pokud se mi někde podaří FW sehnat, rád jej zde případným zájemcům poskytnu.