Výběr komb. chladničky / chladničky + mrazáku
Moderátor: Moderátoři
Výběr komb. chladničky / chladničky + mrazáku
čeká mě výběr chladícího zařízení. Vzhledem k tomu, že nemám příliš rád jak nakupování jídla tak vaření, plánuji vždy jednou za 1-2 mesíce nakoupit, navařit a zmrazit.
Proto bych potřeboval cca 150L mrazák a přibližně stejný nebo menší objem chladničky. Co se týče funkcí tak kromě chlazení a mrazení žádné nepotřebuji, akorát aby v případě kombinované chladničky šla chladící část vypnout. Čím méně kurvítek, tím lépe. Barva- ideálně nerez. Volně stojící provedení.
Dále by se hodila co nejnižší spotřeba a co nejvyšší životnost.
Bohužel u většíny kombinovaných chladniček, bývá většinou objem chladící části 2x větší než mrazící a objem mrazící části nebývá větší než 120L.
Proto, co se týká kombinované chladničky, tak by vyhovovaly ty "americké" (chladící a mrazící část vedle sebe) které ovšem bývají dost drahé.
Co se týká ceny tak čím levnější tím lepší, rád bych se vešel do 20k absolutní cenový strop je 25K.
Co byste mi doporučili- spíš kompinovanou chladničku (slevit z požadavků a koupit klasickou, nebo pustit chlup a koupit "americkou") nebo zvlášť chladničku a (pultový) mrazák?
A případně jaké výrobky konkrétně?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že v čisté chladničce s teplotou pod 5°C vydrží jídlo týden, dá se obejít i bez mražení.
Osvědčilo se si přikoupit prodlouženou záruku, po 3 letech jsem dostal novej mrazák.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]