Přihlášení do bastlírny s prohlížečem Firefox

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Milan

Přihlášení do bastlírny s prohlížečem Firefox

#1 Příspěvek od Milan »

Mám stále ještě XP a do teď k tomu IE8. Ten IE8 už s mnoha stránkami "blbne" a tak jsem nainstaloval Firefox,chodí bezvadně až na to,že se nemohu přihlásit sem na bastlírnu - když zadám jméno,heslo a vyplním kontr.kod a odkliknu,zmizí
jméno a hvězdičky hesla a objeví se stránka bastlírny s mým profilem a nápisem offline. S IE8 se přihlásím bez problému. Smazal jsem několikrát ve Firefoxu v "možnostech" uložená hesla,nic nepomáhá..
Neporadí prosím někdo ? Díky.
Sandal

#2 Příspěvek od Sandal »

Zkus Firefox nastavit jako výchozí prohlížeč.Co cookies,jsou zapnuté?
p32

#3 Příspěvek od p32 »

Osmičku si klidně odinstaluj a dej si tam sedmičku - na vše pohodlně stačí.
Milan

#4 Příspěvek od Milan »

Díky,už to funguje,byly to ty cookies,při instalaci jsem to v dobré víře,že si nebudu zasí.... paměť,vypnul. IE bohužel nefunguje na taroky.net,resp. funguje se starou Javou verze 7,která již jaksi není,a chci-li mařit čas karbanem,musím mít ten Firefox .
Díky za pomoc.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od forbidden »

A nebyl by lepší rovnou Netscape Navigator? :lol: Radit dnes používání IE7 mi nepřijde ideální.

Firefox v default nastavení cookies neblokuje, na bastlírnu se dá dostat bez problémů. Jinak ani nevím, že má bastlírna nějakej offline režim 8O .
Zkus Firefox promáznout, buď pomocí menu Historie - Vymazat nedávnou hoistori... pak vše anebo pomocí třeba CCleaneru.
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

forbidden píše:...
Firefox v default nastavení cookies neblokuje, na bastlírnu se dá dostat bez problémů...
FireFox ne, to Milan sám si v něm bloknul "přijímání cookies", aby si nezasíral paměť - a hned se mu to vrátilo v nemožnosti přihlásit se na Bastlírnu...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
p32

#7 Příspěvek od p32 »

forbidden píše:A nebyl by lepší rovnou Netscape Navigator? :lol: Radit dnes používání IE7 mi nepřijde ideální.

Ba právě to je ideální. Místo osmičky, co tam má, tak určitě. Netscape Navigátor lze používat do bank a na datové schránky ? Přesněji, on ještě existuje ?
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od forbidden »

Vzpomněl jsem si na něj, protože jsem na něm s internetem začínal (verze 3). Když máš k dispozici moderní bezpečnej prohlížeč (Firefox, Chrome), kterej funguje na WXP, proč doporučovat IE7? Já jedu jen a pouze na Firefoxu a nevšiml jsem si, že by mi něco nefungovalo, banka i datovka fungují bez problémů. Dokonce i elektronický formuláře na webu MF.
Odpovědět

Zpět na „Software“