Notebook Compaq CQ57 - vadna napajacia cast
Moderátor: Moderátoři
Notebook Compaq CQ57 - vadna napajacia cast
chcel by som poradit v ohlade problemu s notebookom Compaq CQ57 - notebook sa neda zapnut, nesvieti ziadna LED (ani na napajacom konektore), nereaguje na tlacitko napajania. (Napatie na tlacitku napajania chyba, tiez ziadne napatie na konektore baterie)
Napajaci zdroj je v poriadku, napatie sa na dosku dostane. Prikladam schemu zapojenia.
Podla schemy sa napajacie napatie 19,5V dostane na piny 5-8 tranzistora Q0901, ale na vystupe ani na riadiacom stupe (pin4) som napatie nenameral.
Nefunkcna je cast obvodu pre 3,3V a 5V vetvu, konkretne U1001 (TPS51123) sa po privedeni napajacieho napatia cca za 2 sekundy zahreje na teplotu ked na nom len tazko udrzite prst. Na tranzistore Q1001 na pinoch 5-8 je namerane napajacie napatie 19,5V, tiez napajacie napatie 19,5 V sa dostane na pin 16 obvodu TPS51123.
Chcem sa spytat na vase skusenosti, ci prehrievanie moze sposobovat samotny vadny obvod TPS51123, alebo by mohol byt problem uplne inde?
Dakujem za kazdu radu.
Schema ma cca 800kB, tak sa nezmestila do prilohy (pripadne mozem poslat mailom).
Da sa stiahnut tu:
http://elektrotanya.com/hp_compaq_presario_cq43_cq57_foxconn_chicago_rev_mv_sch.pdf/download.html
- serviceman