Proskit 608-352 nestabilni zobrazovani teploty na displeji

Problémy s elektrickým nářadím

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#16 Příspěvek od rnbw »

Teplotu predsa mozes nastavovat stale, ten prepinac prepina len zobrazenie. Ked je prepnuty na SET, musi svietit LED SET a nie READ! Ani jedna z nich nesmie blikat.
robo

#17 Příspěvek od robo »

Ano prepinac prepne zobrazeni, vidim jinou teplotu, tak to snad funguje. Ty stavove ledky, to je divny.

Edit. Kdyz by se nepovedlo ji dat dohromady,coz neverim, tak jsem zacal pokukovat po nastupci. A nasel jsem bud tu http://www.ges.cz/cz/pajeci-stanice-sl-30-vel-GES07713560.html a nebo http://www.soucastky.eu/?p=productsMore&iProduct=349&sName=Mikropajka-s-regulaci-ZD-929C,-48W,-160--480%C2%B0C- Vzhled me pripada stejny, oznaceni je jine. A co pajsl. Nemam problem si trosku priplatit a vzit SL 30/VEL jen bych rad vedel ze to bude mit kvalitativni efekt, ne jen efekt na vysledny obsah me penezenky. Dekuji
robo

#18 Příspěvek od robo »

Vymeneny oba elity za nove Nippon. Kontrola plosneho spoje. neco malo prepajeno. Pri jednom z cetnych zapnuti se teplota ustalila s mirny, pomalym, pohybem teploty v radu jednotek. Jak nastavovani tak i provoz. V ten okamzim jsem take kyval kabelem, koncovkou x koliku od rucky. Napadlo me a zdalo se ze mozna bude problem u toho x koliku. V zakladne jsem samici konektoru prepajel a kabel co jde z rucky , u toho konektoru,samce jsem spevnil tavnym lepidlem a kouskem plastove tycky aby se nelamal u vztupu samce konektoru. Uz jsem se tesil na zdarny konec akce ale to jsem se spletl. Stejny neklidny udaj na displeji. Prepinani rezimu funguje. Zelena led se rozsviti. Slabe, ale sviti. kde jen muze byt problem. Dioda na desce zdroje je ok. dalsi dioda je na ridici desce, taky ok. Pajeni na ridici desce jsem delal s vyjmutym svabem, radeji. Sikla by se rucka na vyzkouseni, ta neni. Skusil jsem zapnout pajku bez rucky, teplota 160 bez zmeny. Radeji jsem to hned vypnul.
rnbw

#19 Příspěvek od rnbw »

Mam SL-30 (myslim, ze vnutro bude rovnake) a ten bez rucky ukaze na moment vysoku teplotu (napr. 468) a potom EEE.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od otakarv »

Já bych se osobně přiklonil k vadnému termočlánku jak píše workhard, chtělo by to na vyzkoušení jinou zaručeně dobrou ručku.
robo

#21 Příspěvek od robo »

Tak ručka Proskit zakoupena ale žádná změna. Teď k té nové ručce zakoupit tu základnu. Pak už by to mohlo fungovat :)
robo

#22 Příspěvek od robo »

Zakoupena mikropajka ZD-929C. Slape presne jak jsem si predstavoval. Rozkmit nejakych 5 stupnu. Pozvolna se menici hodnota. Na te me jsem zavadu nenasel takze neopraveno. :(
fredis

#23 Příspěvek od fredis »

rnbw

#24 Příspěvek od rnbw »

Vnutri by to malo byt rovnake, tak mozes vymenou suciastok zistit zavadu.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od otakarv »

Ale až po záruce.
robo

#26 Příspěvek od robo »

Nevim to z jistotou ale myslim si ze ten pajsl bude stejny, takze proc platit ke dvou litrum v GESu kdyz to muzu s jinym oznacenim koupit neco malo pres 1300 v Brne. Signalizace cervenou-zelenou led je stejny jako ta moje, ta cervena led neni moc videt. Nemam rad pomnicky.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické nářadí“