Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
test.jpg- (181.13 KiB) Staženo 79 x
konosuke píše:Pro pána krále...Vám teče z roury sírovka ?! A já si koupil v akci v Lidlu
Argus desítku...no za tu cenu neberte to...
Na tom je vidět, jak voda škodlivá.
Jinak děláš chybu, já si taky koupil Argus v akci, ale Maestic. Ten je o třídu lepší a byl za 6.50Kč
Připadá mi skoro nemožné, že bude schopná něco doopravdy uříznout (třeba obyč. tabuli z dřevotřísky tl.18mm). Mám letitou pilu Narex na 220V s příkonem 1,1kW a občas je cítit, že se pod zátěží přibrzdí. Tohle prdítko má miniaturní baterku 18V/1,5Ah. Výkon bude tak pětina až desetina Narexky a doba práce pod zátěží tak asi 5minut. Baterka bude přetěžovaná.
Kdyby dodržovali stejnou metodiku jako u spotřebičů napájených ze sítě(vím, že to nejde), a uváděli u AKU nářadí skutečný příkon či výkon tak by srovnání dopadlo marketingově pro Aku nářadí tristně - něco jako dětské nářadí.
Ale je to jen můj dohad. Možná to je jinak. Mám jen omezené zkušenosti. Měl jsem nějaký malý Aku vysavač za jakýsi věrnostní program a ten jednak skoro nesál a navíc vydržel skoro nesát jen strašně krátkou dobu. A to byl nový.
Švagr měl strunovou sekačku(sice jen na Pb baterii) a stejný problém - mizerný výkon a slabá výdrž.
konosuke píše: Už se nerozpomínám, jsou to léta...
To já si vzpomínám dobře.Asi za to může česnek.Prof.ing Václav První Neomylný csc už v devadesátých letech sliboval,že v r 2000 dostihneme pod jeho taktovkou Rakousko a pár let poté předstihneme i Dojčland.Nějak to nevyšlo,už nevidíme ani stop lampy vlaku,který nám ujel.Profesor je už dávno za vodou a český národ v p...