jak na poškrábanou obrazovku?

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
urbanek
Kontaktovat uživatele:

jak na poškrábanou obrazovku?

#1 Příspěvek od urbanek »

Dnes se mi podařilo najít v kontejneru vrak TVP Color 416, ve které byla instalována obrazovka Reton z roku 1999. Ta obrazovka funguje jak nová, má ale bohužel trochu poškrábané stínítko. Jemnější škrábance se mi podařilo krásně rozleštit pastou Tempo, ale je tam i pár hlubších se kterými si asi už tempo neporadí... Má někdo nějaké zkušenosti jak a čím to vyleštit? Díky za odpověď...
NEONI

#2 Příspěvek od NEONI »

"Stinitko" neviem ci sa ja nevyznam v terminologii alebo ty si sa zle vyjadril...myslis vonkajsok onrazovky nie??? Spoluziak to riesil...natriekat priehladnym lakom a prebrusit vodnym smirglom..nevidel som to ale vravel ze je to na nerozoznanie
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

Slyšel jsem,že v autoservisech mají nějakou pastu, co má stejnej index lomu jako sklo, možná to jde i někde koupit....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
rezis

#4 Příspěvek od rezis »

ZdenekHQ píše:Slyšel jsem,že v autoservisech mají nějakou pastu, co má stejnej index lomu jako sklo, možná to jde i někde koupit....
Je to mozne. Jak jsem mel poskrabane zadni svetlo na (plastove) tak mi ho nejdrive sedreli smirkovym papirem hrubym a pak jemnym. Nakonec vzali nejakou pastu a leskne se to jako nove ani to nejde poznat.
Internet - metla lidstva
jave

#5 Příspěvek od jave »

Zeptal bych se v AutoSkle. Tak umeji opravit i praskle celni sklo. Kafe a zajit na pokec
urbanek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od urbanek »

rezis píše:
ZdenekHQ píše:Slyšel jsem,že v autoservisech mají nějakou pastu, co má stejnej index lomu jako sklo, možná to jde i někde koupit....
Je to mozne. Jak jsem mel poskrabane zadni svetlo na (plastove) tak mi ho nejdrive sedreli smirkovym papirem hrubym a pak jemnym. Nakonec vzali nejakou pastu a leskne se to jako nove ani to nejde poznat.

díky za odpovědi...
neví někdo jak se ta pasta jmenuje?
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“