Sháním kdo v ČR vyrobí Cu MCPCB?
Moderátor: Moderátoři
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler
- elnovy
externim regulátorem proudu třeba od 1A do 20A . Externím myslim mimo vlastní parabolu a LED třeba 6 x 5W dle vašeho výběru . 6 x LED 5W by byly svojí chladící plochou přimo v kontaktu s chladícím kovem paraboly.
Časovač doby svitu a volba intenzity v pulzním režimu by řidil procesor.
Ovládání pomocí tlačitek a mini displeje , eventuelně přes RS232 z PC.
Napájení z baterií schopných dodat špičková proud do 20A , napětí stači
min 12V . Eventuelně měřeni teploty na chladicí ploše 6x LED =tepelná ochrana LEDdiod .
Pochopitelně i plno dalšich funkcí pokud bude třeba .
Špičkový odběr z aku 14,8V u nové svítilny počítám k 50A. Při běžném provotu do 25A.
Na každou ledku chci nasadit samostatnou optiku. Mám sadu 10st, 30st, 45st a 60st. Až budu mí t vyřešený dps, tak začnu testovat, jaký úhel či jeho kombinace je ideální. Zásadní věc bude ta, že bloky s ledkami se vyjma prostředního budou různě natáčet. Stejně tak deska, na které budou ramena upevněny. Je to z dlvodu, že svítilna bude dosti těžká a nechci, aby svícení nahro či dolu šlo jen tak, že se naklopí celá svítilna. Udělal jsem i primitivní video, co bych chtěl, aby svítilna zvládala. Nyní jsem přistoupil na zrušení osy otáčení přímo na otočné desce - budou se vůdči desce natáčet jen vodní bloky s led a vlastní deska.
Přišla mě nabídka z Gatemy. Měděný DPS umí, ale jeden DPS vyjde skoro na 600Kč v případě, že si jich obejdnám 12. Začínám mít obavu, že tudy cesta nepovede.
- Přílohy
-
Kolimátor.jpg- Optika pro led
- (3.57 KiB) Staženo 138 x
- elnovy
Napište mi na email elnovy@email.cz a dokument vám pošlu...jpg.
.....
Rušení není třeba se obávat .Kdo se bojí nesmí ani do lesa a marketu
.....
pokud ale nechcete mi napsat tak to tu zveřejním do 3 dnů...projekt se mi líbí , jeho využití je zřejmé , učelnost tohoto fora se potvrdila.