Postesk nad slonem e-shop

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Postesk nad slonem e-shop

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Nevím jak mám formulovat moje rozčarování ale jsem si chtěl koupit u slona atmegu88 která stojí 81 Kč když si to nechám poslat na odběrové místo do blízkého města tak zaplatím 161 Kč to znamená jedenkrát víc a když si to nechám poslat na dobírku tak zaplatím 251 Kč a co vůbec nechápu Příplatek za podlimit: 50,00 Kč díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
Hydrawerk

#2 Příspěvek od Hydrawerk »

Taky jsem se s tím setkal, tak jsem to objednal v GESu. Bez příplatku s vyzvednutím na prodejně.
kovar

#3 Příspěvek od kovar »

V loni jsem si u slona v HK objednal součástky na "vlastní odběr na prodejně". Naůčtovali mi 30,- kč poplatek za uložení na prodejně!
Od té doby tam nic nekupuju!
Lepší vrabec v hrsti nežli blechy v srsti.
monterjirka

#4 Příspěvek od monterjirka »

Pak je ještě možnost počkat až bude mít TME "den s poštovným zdarma"... :lol:
Kvicala_r

#5 Příspěvek od Kvicala_r »

to tam bývá? sem zatím neměl to štěstí. Pokud nespěchám, beru z ebay a dojde až domů za paktel...
Bohužel kvalita součástek v GMe se stejně dost odvíjí od nejlevnějších dostupných...
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

Stejně když potřebuju aspoň trochu kvalitní věci, musím je kupovat zpoza kopečků - nejlíp se mi nakupuje u Farnella, hned po něm je e-bay. Ty český parodie na í-šopy se součástkama plný čínskýho odpadu jsou leda tak pro zlost - buď prodávají neskutečněj aušus co nevydrží ani hovno (s prominutím, ale slušnějším způsobem se to vyjádřit nedá - a platí to zrovna třeba pro Chobota), nebo jsou neskutečně pomalý a předražený (AME). Obojí si přitom účtujou poplatky za to nebo ono, jako by to zboží pašovaly z Neptunu...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
markoni
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od markoni »

Tak z Ebay zkušenosti nemám na farnellu jsem už něco kupoval tak tam mám registraci.Jedná se o tohle s čeho mám obavy z platby jak u farnellu tak na Ebay je toho plná televize že někdo někomu vyluxoval účet když zná jeho číslo kreditky jak to provádíte vy a jaký způsob je nejbezpečnější ? díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

Nwm jaké provedení hledáš , ale za padesátku to máš ve schránce doma ..... http://www.ebay.com/itm/1pcs-ATMEGA88-2 ... _642wt_907
Kvicala_r

#9 Příspěvek od Kvicala_r »

Mám k účtu navázány dvě kreditky. S jednou běhám v pěněžence a druhou se vším zablokovaným mám pro nákupy - když chci zaplatit na netu, zvednu si pro dané období limit z nuly na příslušnou částku. Navíc airbank zavedla i při platbě kartou na netu potvrzení SMS klíčem - ne že by to bylo nezlomné, ale přece jen je to bezpečnější. Takovou kreditku pak můžeš navázat třeba i na pay-pal. Od farnella beru věci taky, ty které spěchají a zatím sem nemusel řešit nějaké anomálie. Jen připočítání poštovného pokud porřebuješ jeden/dva trandy je celkem nevýhoda, z ebay už sem bral věcí povíc na servis zdrojů a zatím sem nenarazil na prázdný futrál, ani na nějakou ukrutnou sračku.
lumptom

#10 Příspěvek od lumptom »

dělám to stejně jako kvíčala, pokud platím (výhradně jen přes paypal), povolím si jednorázově platbu a jinak je karta blokovaná .... i když ani u paypalu nejsou moje kreditní data 100% bezpečná, přece jen je to jeden z nejznámějších a nejserióznějších platebních portálů na světě a věřím že tam bezpečnosti věnují náležitou pozornost .... nicméně když je karta většinu času zablokovaná pro internetové platby, tak není co řešit ...
marli

#11 Příspěvek od marli »

Já to dělám tak, že pro paypal a placení na netu používám svůj druhý účet u nejmenované banky která je bez poplatků. Mám na něm vždy pár "drobných" (max 1-2 tisíce), u kterých kdyby nedejbože došlo k průseru s podvodem není to takový problém a přežiju to.
Wolf70

#12 Příspěvek od Wolf70 »

Nakupuju přes E-Bay( a jinde e-shop) a karty mam dvě jednu spojenou s kontem v bance a bruhá je blesk karta a tou platím na inetu pres paypal :D :D :D
TAKJAN

#13 Příspěvek od TAKJAN »

Taky tak to mám, ale jednou mi ty kur... odblokovávali kartu 12 hodin...
markoni
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od markoni »

Může být i karta Blesk peneženka teda spojit ji s paypal?díky :oops:
BOBOBO

#15 Příspěvek od BOBOBO »

Zeptej se přece u své banky . Zašel jsem do své , podal kartu klukovi a asi za čtvrt hodinky bylo hotovo .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“