Pekárna ETA Harmony 2149 - demontáž spodního krytu

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
fuzynek

Pekárna ETA Harmony 2149 - demontáž spodního krytu

#1 Příspěvek od fuzynek »

Viděl jsem zde řešení několika problémů s touto pekárnou. Já mám na stole troubu od sousedky, nechcu jí to nějak násilně poničit a tak se ptám jestli někdo nevíte jaký je fígl v tom, že spodní kryt drží jak přilepený i po odšroubování šesti šroubků. Potřebuju se dostat do prostoru, kde se mají údajně skrývat řemeny, které jsou pravděpodobně příčinou neotáčejících se hnětačů.

Díky, Fuzy
ohryzek36

#2 Příspěvek od ohryzek36 »

Musíš nejdřív odšroubovat ten plech, co je okolo topného tělesa (drží ho 8 šroubů) a ten vytáhnout. Pak se dají zevnitř odjistit západky, držící obě polovny pekárny, šroubovákem nebo prostě pekárnu jen (silou) rozervat na půlky - už nic jiného ji pohromadě nedrží. Pak samozřejmě ještě musíš ze základny (toho spodního krytu, na kterém je namontovaná celá pekárna) odmontovat šasi, na kterém je veškerá elektronika pekárny a ze spodní části šasi jsou řemenice a řemeny - jestli budeš mít štěstí, tak bude problém jenom v nich.
fuzynek

#3 Příspěvek od fuzynek »

Děkuju moc za radu. Zítra se do toho pustím, dneska už jsem akýsy ustatý, eště bych si propíchl šroubovákem dlaň:-)
Zdraví Fuzy
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“