Sháním schéma testeru zapojených tranzistorů

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
radekV77

#16 Příspěvek od radekV77 »

vidíš,dobré se podařilo:-) :-)
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od otakarv »

Já jsem kdysi dělal podle některého Amara (momentálně nevím ze kterého) také měřič tranzistorů a diod. Byl to podlouhlý tišťák, na něm řada hranatých LED diod které se rozsvěcely podle zesilovacího činitele tranzistoru, vzadu byl otočný přepínač pro nastavení PNP, NPN, dioda. Zdroj byl symetrický, obsahoval 24V-tové TAH trafko. Zítra bych pohledal, vyfotil a dal sem.
EKKAR

#18 Příspěvek od EKKAR »

Dávám to sem, i když to v podstatě patří jinam - o Vánocích jsem sem dával vzpomínku na jednoho z nás, Jardu Jandla z Poličky, servisáka a bastlíře. Dneska jsem byl spolu s dalšíma pomoct paní Jandlové vyklízet Jardovu dílnu - tyhle kontrolní "měřáčky" na ESR elytů tam jsou minimálně 2 zapouzdřený a funkční, jeden ve stádiu osazený desky.

Paní Jandlová nabízí tohle vybavení spolu s dalším přístrojovým "parkem" k odkoupení za rozumnej peníz jiným bastlířům - pokud by měl někdo zájem, je potřeba si do Poličky dojet, nemá cenu chtít po paní Jandlové aby věci posílala. Pro vážné zájemce na ni pošlu kontakt via SZ. Nabídková cena za tyhle ESR-"metry" je 50Kč za kus - v podstatě jen cena materiálu.
Přílohy
DSCN6340.JPG
(262.09 KiB) Staženo 17 x
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“