Mám problém s otevíráním odkazů na webové stránky. V některém případě se mi kliknutím na zvýrazněný odkaz tento rovnou objeví, někdy ale musím pravým tlačítkem vyvolat menu (otevřít - otevřít v nové záložce ...atd) Zatím jsem byl zvyklý že se kliknutím vždy dostanu na zvolenou adresu. Nemohu ale najít odpovídající možnost nastavení. Možná špatně hledám a je to vlastnost W8.1 ?
p.s.
prosím vypusťte z návrhů doporučení jiných prohlížečů nebo kritiku vlastností MS IE.
tyjo me se win8 "sám" upravil na win8,1 a vubec se mi už nelíbí,vidím jen negativa! a taky me to dost omezilo v praci,musel sem čekat 4hodiny než to proběhlo. už rok vyskakovalo okno o upraveni,nebyla tam moznost to zrušit,jen oddálit a já se ukliknul..
Ale já nemám a neměl jsem žádné problémy ani při reinstalaci na větší disk. Tohle je nezvyk, možná jej lze upravit podle zvyklosti. Jde o to jestli používáš MSIE na ploše nebo z dlaždice.
pouzivam chrom z plochy. odkazy me chodej,ale nekdy je mozné že ne,jednou se mi to stalo a myslel sem si ze to tak je,ze odkaz je nefunkcni. jinak to jde ok. nedělá ti to treba new antivir
budou to delat nejaky zakazany veci pri stisku odkazu! ty kliknes na odkaz a zarovne si kliknul na měřič kliknutí. tzn monitorink system,nikde se o tom nemluví,ale je to vidět jako prase! zachvili to budou mit i televize!