Sháním katalogy Technomat n.p., 60-80. léta

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Sendyx

Sháním katalogy Technomat n.p., 60-80. léta

#1 Příspěvek od Sendyx »

Hledám někoho, kdo má staré katalogy Technomat z těch let, pouze oblast elektro. Hledám zvlášť příručky :

- Elektrické měřicí přístroje panelové a rozvaděčové
- Elektrické měřicí přístroje
- Elektrické univerzální měřicí přístroje (asi 1977)

Hledám jakýkoliv popis ke zkoušečkám elektrických předmětů a dalším podobným výrobkům pro obchodní síť (Domácí potřeby atd.) do roku 1980.
Charos

#2 Příspěvek od Charos »

Ten první jsem v sobotu koupil - pokud bych ho nevyužil, tak odprodám a nebo oskenuju.
http://aukro.cz/show_item.php?item=5083823628
Sendyx

#3 Příspěvek od Sendyx »

To je teda obrovská náhoda :).
Co všechno je v tom katalogu ? Nejsou tam náhodou podrobně popsané všechny měřidla DHR včetně těch odolných - zaplechovaných ?
A není tam náhodou někde na posledních stránkách vyfocený Zkoušeč elektronek Technomat ?
Charos

#4 Příspěvek od Charos »

Ještě je u prodejce :D
Ale až dorazí, ozvu se.
Kupoval jsem ho právě kvůli DHR apod., rád tím listuju, občas narazím na nějaké staré přístroje a protože nejsem takový pamětník a nemám s kým věci konzultovat (vyjma Bastlírny), tak mám rád takovéhle katalogy.
Sendyx

#5 Příspěvek od Sendyx »

Nevím jak v kterém, těch katalogů Technomatu na měřáky by mělo být nejmíň 6, ale v jednom by měl být ucelený přehled všech bakelitových měřidel, včetně těch kulatých do rozvaděčů.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“