Tesla Color 437 - výpadky barvy
Moderátor: Moderátoři
-
ThalesX
Tesla Color 437 - výpadky barvy
Mám tu Teslu Color 437 a i když je signál dostatečně silný tak občas vypadává barva (jako při slabém signálu kdy je to na rozhraní kdy TV ještě rozpozná barvu). Kdysi jsem tu četl že stačí jen nastavit nějaký trimr do krajní polohy. Poví mi někdo který přesně to je (nejlépe jak je označen na desce) a jestli je to u tohoto modelu také možné? Nevím pro kterou přesně TV to bylo. Děkuji.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tesla Color 437 - výpadky barvy
www.sigmaphon.cz
Některé sekvence jedniček a nul teletextu ve snímkovém zatemňovacím intervalu vyvolávají falešnou identifikaci SECAMu a jeho dekodér si řízení na sebe na nějakou dobu "přetáhne". Když ten dekodér navrhovali, nějak se nepočítalo s tím, že v řádcích vyhrazených pro identifikaci Secam bude někdy něco jiného.
-
ThalesX
Hill píše:Jestli se to projevuje v pravidelném intervalu, zkratuj cívku L6 obvodu identifikace Secam na modulu P a vyndej C28.
Některé sekvence jedniček a nul teletextu ve snímkovém zatemňovacím intervalu vyvolávají falešnou identifikaci SECAMu a jeho dekodér si řízení na sebe na nějakou dobu "přetáhne". Když ten dekodér navrhovali, nějak se nepočítalo s tím, že v řádcích vyhrazených pro identifikaci Secam bude někdy něco jiného.
Ano hlavne v STA v panelacich to delam temer automaticky a vzdy to pomuze.