Ubiquiti UNIFI UAP-LR firmware

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
warp

Ubiquiti UNIFI UAP-LR firmware

#1 Příspěvek od warp »

Mám tento WIFI AP, ale je tam evidentně spadlý komplet FW (vada 8MB flash-rom). Na internetu jsem našel monoho rad, ale ani jedna nevede k úspěchu - tj. najít celý binární obsah této paměti (*.bin) na verzi např. 2.4.6. (5.6MB)
Mám sice Firmware.bin, ale nevím jak nahrát (adresně) aby to bylo správně, prosté nahrání nepřineslo úspěch. Proto marně sháním celý (8MB) image. Prosím pomožte mi s tím, případně poraďte. Velmi děkuji za jakékoliv podněty.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Neviem, ako je to u tohoto typu, ale pri mnohych routeroch je problem v tom, ze firmware od vyrobcu (urceny na update) neobsahuje bootloader. Jedine riesenie byva skopirovat to z funkcneho druheho kusu.
warp

#3 Příspěvek od warp »

rnbw: to vím, ale nyní nemám přístup k jinému funkčnímu - musí se vypájet paměť pro binární čtení, v pondělí kdyžtak zkusím napsat na i4wifi.cz (zda nemají). Zatím díky
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Je tam paralelna flash alebo SPI?
warp

#5 Příspěvek od warp »

SPI Winbond W25Q64CVFIG
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

To sa aspon lahsie spajkuje a programator je zadarmo: http://rayer.g6.cz/elektro/spipgm.htm
(plosak, diody a kondiky som vynechal - mam len na konektor prispajkovane odpory a kratky paskovy kablik)
warp

#7 Příspěvek od warp »

to vše mám, jen ne ten *.bin
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“