Homecast S8000 CIPVP
Moderátor: Moderátoři
- scorpions-cz
scorpions-cz píše:Honzo a proč by se Diseq musel rušit? Vždyť to musí chodit i když bude v menu zapnutej a nastavenej.Samozřejmě to pojede jen na tu družici na ktreou bude nastavena parabola.
Asi nemáš pravdu - ten Diseq přece přepne na druhý (chybějící) LNB pro druhou družici. LNB není (chybí) - nemůže být signál.
Proto jsem tím chtěl vyloučit příp. neprůchodnost.
Když ho vyruší (bude neaktivní), tak má zaručeno, že mu přijde signál z LNB do receiveru 100%-ně, pokud zaměří správnou družici. A pokud bude používat pouze single LNB (tím pádem pouze 1 družici), tak bude i lepší, když nebude aktivní.
Taky jsem si vyhledal, o jakýže to receiver se jedná: homecast-s8000-cipvr-dalsi-hdd-model-na-trhu/ .
Přestože je to už poměrně starý model (cca 10 let), i tak ještě dnes (s kartou Skylink ICE) bude funkční. Navíc má možnost nahrávání pořadů (PVR v modelu).
A protože je dvoutunerový (bertik píše "Přijimač má 2 vstupy pro 2nezávislé hlavičky."
I tady může být problém, proč nemá signál - to vyhledávání družice (s tímto receiverem) rovněž komplikuje
Běžně to tak dělám zákazníkům. Když někdo mi přinese přijímač na naladění a doma chytá pouze A3 tak musím Diseq zapnout abych to u sebe naladil a většinou ho nevypínám.
- scorpions-cz
- scorpions-cz
- scorpions-cz