Provoz fóra
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
Vyhledávání 22.2.2015.png- (60.36 KiB) Staženo 163 x
A kutilmile - nelituju tě
Těch pár hodin, co zůstane některá funkce mimo provoz, se snad dají přežít.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Je ještě jedna možnost to zkusit vyřešit, ale to si vyžádá vypnout fórum, zálohovat databázi a provést úpravu, a pokud nebudou problémy, tak je to na půl hodiny. Jen se to musí udělat v klidu...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:To je stará chyba, jen v novějším podání. Něco bylo hned na začátku EB divně nastaveno a pořád se to s náma vleče.
Je ještě jedna možnost to zkusit vyřešit, ale to si vyžádá vypnout fórum, zálohovat databázi a provést úpravu, a pokud nebudou problémy, tak je to na půl hodiny. Jen se to musí udělat v klidu...
POTŘEBUJEŠ to udělat?
Fajn, naplánuj si to KDY a vyvěs o tom oznam - Z DŮVODU OPRAVY DATABÁZE A CHYBY BUDE BASTLÍRNA MIMO PROVOZ dne ............... v předpokládané době od ........... do..........
A basta.
Pokud to dokážeš učunit tak, aby se po tu dobu vypnutí tohle zobrazovalo na titulní straně místo formuláře pro přihlášení, ještě lepší.
My ostatní si prostě na tu dobu budem muset najít zábavu jinak. Bez výčitek a beze srandy. Jinde to dělají taky tak. Jednou je prostě potřeba učunit údržbu, tak se učuní. A kdo to nechce pochopit, má holt Smolíčka.
Já možná působím jako rejpal, když se navážím že tady tohle a támhle tamto - ale je to proto, že se snažím upozornit na nedostatek - pokud je mi dostatečně srozumitelně vysvětleno, že to je důsledek toho nebo onoho, dokážu držet kušnu - kdybych měl ty schopnosti, nebudu kydat a nabídnu se že je opravím sám.
Jo a při tom plánování se neohlížej na to, kdy je minimální traffic - NA FÉROVKU SI TO NAPLÁNUJ TAK, ABY TO VYHOVĚLO TOBĚ, PROTOŽE JEN TAK TO UDĚLÁŠ V KLIDU, V POHODĚ A POŘÁDNĚ HNED NAPOPRVÉ... Pokud to dáš aspoň 2-3 dny dopředu na vědomí, je to naprosto normální odstávka a nikdo nemůže nic namítat.
A kutilmile - nelituju tě
Začal jsem košem a vlákny, která přímo s bastlením nesouvisí a slušela by spíše na fórech určených širšímu publiku.
Odkazy na ta odstraněná vlákna pochopitelně vrátí chybu "Příspěvek nenalezen...". V tomto případě databáze nekecá, nemá co najít.
Jde to však pomalu, protože průběžně kontroluji, zda se v tématech k odstranění přece jen nenajdou užitečné informace.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Většinou je čtení v rubrice "Nezařaditelné" ztráta času a smažu příslušné vlákno celé, některá vlákna tu ještě nechávám, když v nich je nějaké moudro, které jsem ještě nečetl nebo neslyšel jinde...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká pročištění, lze to nastavit i automaticky třeba na příspěvky starší než 1 rok apod, ale já sám opravdu nevím, jestli by to mělo nějaký smysl.
S původním problémem SSID to nijak nesouvisí, je to prostě jiná část databáze.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Označení "Důležité" mi nijak nepřekáží, asi proto, že vstupuji na fórum přímo odkazem Nepřečtené příspěvky. Zatím jsem snad nic opravdu aktuálního neprošvihl.