Chtěl bych poprosit zdejší povolané k osvětlení hlášky,která se mi objevila na obrazovce ntb Acer aspire one d270. PC plně funkční k mé spokojenosti až do dnešního odpoledne.PC sem opustil v režimu Skype,který moje drahá provozovala během mé dnešní dočasné nepřítomnosti. Po návratu domů mě hlásí,že to přestalo samo od sebe fungovat.Víc sem z ní nedostal.OS W7. Home ed. PC chované jak v bavlnce. Nikdy žádný problém.Připojení přes wifi. Včerá na "novinkách cz" proběhla zpráva o problémech s W7.po nedávné aktualizaci. Ptám se, může to souviset? Foto hlášky je nekvalitní a omlouvám se.Foceno v rozrušení
hláška na obrazovce ntb acer
Moderátor: Moderátoři
hláška na obrazovce ntb acer
Chtěl bych poprosit zdejší povolané k osvětlení hlášky,která se mi objevila na obrazovce ntb Acer aspire one d270. PC plně funkční k mé spokojenosti až do dnešního odpoledne.PC sem opustil v režimu Skype,který moje drahá provozovala během mé dnešní dočasné nepřítomnosti. Po návratu domů mě hlásí,že to přestalo samo od sebe fungovat.Víc sem z ní nedostal.OS W7. Home ed. PC chované jak v bavlnce. Nikdy žádný problém.Připojení přes wifi. Včerá na "novinkách cz" proběhla zpráva o problémech s W7.po nedávné aktualizaci. Ptám se, může to souviset? Foto hlášky je nekvalitní a omlouvám se.Foceno v rozrušení
- Přílohy
-
hláška na obrazovce ntb.JPG- (54.71 KiB) Staženo 171 x
- monterjirka
Žádné varování předem a to mě štve nejvíc. Čistá instalačka pro provoz ntb,hdd s několika fotkama,nic víc. No asi "Polární záře" to má nasvědomí.Tichá domácnost
https://www.youtube.com/watch?v=nJYcHrwE1ok
p.s. Teď vidím, že BIOS také disk "vidí"
Stejný typ jsem už opravoval, měl OS XP a skrytý záložní oddíl na disku s možností tovární (re)instalace. V tom případě doporučuji nabootovat zmíněný Hiren's boot nebo nějaký boot manager (můj oblíbený BootIt Bare Metal), nastavit záložní oddíl jako aktivní a nabootovat z něho a obnovit systém.
- serviceman
Ntb sem koupil na Alze bez OS,teda jo,ale s Linups nebo jak se to jmenovalo.Tomu sem za mák nerozuměl a nijak sem ho nerozbaloval.Vycouval sem a pokusil instalovat xp i když není podporován.Kdysi sem zde hledal odpověď. Nějak to jelo,ale nereagovalo ovládání jasu displeje (plný jas). Taky sem teda "vycouval" a provedl instalaci w7 H.E.za cenu toho,že je nemám v malíku.Nemám ani ty XP,ale na moje potřeby mi vyhovujou(jiný ntb).Na ty 7. to šlapalo jak hodinky.Start do pár vteřin. Instalaci sem zvládnul,to mě vedlo nějak samo,ale jinou diagnostiku za pomocí "zaklínadel",které tu padají jako rady,to tak daleko sem nedozrál.
Jestli by se spustilo to bootování a dovolilo opět čistou instalaci,to bych bral a jak rád. Odzkouším,dám vědět. Opět děkuju za rady.Jdu nakutě,díky.