Je to zničené nebo ne

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Je to zničené nebo ne

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Mám Lan modul který je na 3V3 viz příloha protože jsem lama tak jsem ho nedopatřením na chvíli připojil na 5V nejradši bych si nafackoval poslal jsem ho do věčných lovišť nebo je blbu vzdorný ? power led na modulu svítí na zásuvce RJ45 zelená led dioda svítí žlutá led dioda bliká ale co mě fungovalo viz příloha schéma před tím něž jsem to tak pos***r tak mě to nefunguje nebo může být ještě něčím jiným? díky
Přílohy
webserver5.png
(254.39 KiB) Staženo 182 x
LanModul.jpg
(30.46 KiB) Staženo 85 x
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Řekl bych, že by to vydržet mohl. Jde to nějak resetovat? Co IP adresa, vezme si nějakou?
ohryzek36

#3 Příspěvek od ohryzek36 »

Atmega by to přežit měla, ale ten ENC28J60 má udávané maximální napájecí napětí 3,6V, takže asi bude po něm - teda jestli se dostalo 5V příma na linku označenou "VCC 3V3", jinak při napájení přes CONN2 nebo CONN3 by to vydržet mělo.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od markoni »

forbidden píše:Řekl bych, že by to vydržet mohl. Jde to nějak resetovat? Co IP adresa, vezme si nějakou?

Resetovat to nevím já to zapínám nebo vypínám a adresu IP mám nastavenou v atmege88 ve zdrojáku 192.168.0.25 mám to připojeno do routeru je pravda že se mi to zasekávalo ale nakonec jsem ten webserver načetl teďko nic díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
markoni
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od markoni »

ohryzek36 píše:Atmega by to přežit měla, ale ten ENC28J60 má udávané maximální napájecí napětí 3,6V, takže asi bude po něm - teda jestli se dostalo 5V příma na linku označenou "VCC 3V3",.
bohužel dostalo 5V na VCC 3V3 :toilet:
markoni
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od markoni »

Tak nakonec se ukázalo že je to blbu vzdorné ráno to začalo fungovat "jestli včera bylo zatmění slunce":D nedokážu si to vysvětlit.
Jeejda_teda_puvodne

#7 Příspěvek od Jeejda_teda_puvodne »

Naposledy upravil(a) Jeejda_teda_puvodne dne 25 říj 2016, 14:23, celkem upraveno 1 x.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ZdenekHQ »

Změř odběr a provnej s katalogovým listem, sáhni na pouzdro kvůli teplotě. Všechno podivný = problémy...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Poradna“