hláška na obrazovce ntb acer
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
už ho mám.JPG- (73.79 KiB) Staženo 114 x
-
petrfilipi
Jak by řekli amíci, RIP.
Stane se. Pokud jsi Ty a rodina zdravá, tak není co řešit. V životě člověk přijde o víc.
Ale jak psal xsc, zkus to nějakou utilitou projet, teď už toho (asi) moc zkazit nemůžeš.
PF
Vracím se sem s dotazem, zda by někdo zdejší věděl jak rozchodit ovládání jasu monitoru jmenovaného ntb acer aspire one d270 ? Po výměně hdd a následné instalaci W 7. H.P. mi přestalo fungovat ovládání jasu obrazovky za pomocí kláves: " Fn - šípka v levo / vpravo " . Který konkrétní ovladač by to mohl obsloužit ? V správci úloh vše v pořádku bez "?" V nápovědách OS píší,že některé druhy W7. tuto funkci řídit jas neumožňují,ale před kolizí to umělo. Nyní funguje jen vypnutí obrazovky (Fn-F6).Jestli je jas naplno si netroufám říci,ale ta funkce mi chybí.Poradí mi někdo ? Děkuju.
- serviceman
"Dimmer byl hodně uznávaný pro svou jednoduchost, jako nejlepší stmívání software pro přenosné displeje, obrazovky nebo monitory, a to bude ještě lepší, v příští verzi. Klidně to doporučit svým přátelům a rodině, a můžete odkaz na tuto stránku, pokud si budete přát. Doufám, že se můžete těšit na software."
Děkuju moc za odkaz.
Po nainstalování by měly všechny funkční klávesy opět "fungovat" (jas+ = fn+ F12, jas- = fn+F11 atd.)
milous2 píše:Nejde vytvořit oddíl na disku ani jej naformátovat. Je vidět celých 460 GB,ale nedovolí to tam vpustit. Přiřadit místo oddílu též nelze. Uzavírám,protože dokud hdd nedostanu ven z ntb,nemám ho jak strestat :lol
Ja by som ten HDD este neodpisoval, minimalne zachranit data z neho nebude take zlozite ako sa z prvych obrazkov zda. Pravdepotobne sa "len" poskodili sektory v zavadzacej oblasti disku. Podobnu chybu s modrou obrazovkou som mal na svojom pol terabajtocom disku od samsungu.
Na pomoc prisla utilita HDDregenerator pomocou ktorej sa mi podarilo nie prvkrat zachranit disk s datami. Staci si zohnat z netu hbcd, ktory bude v DOSovskych aplikaciach obsahovat aj tento uzitocny nastroj. Idealne si je spravit bootovaciu flasku podla tohoto.navodu