Gramofon MC600Q
Moderátor: Moderátoři
Gramofon MC600Q
Mám gramo MC600Q vcelku v dobrom stave. Mám tam ale problém s ktorým by som potreboval pomôsť.Stlačením tlačítka "I" sa má zapnuť gramo s tým, že zelená LED má blikať. Lenže ja keď gramo chcem zapnúť tak dioda mi len blikne a hneď zhasne. Ale ja keď hneď ako stlačím "I" stlačím aj tlačítko na prehrávanie tak gramo funguje normálne. To znamená, že neostane v pohotovostnom stave alebo ako by som to povedal.Po dohrani platne sa vráti do stojančeka ale hneď sa vypne. Vedel by mi niekto poradiť?
Ďakujem .
Tak konečne som sa dostal k môjmu gramu MC 600Q. Urobil som čo ste mi poradili, t.j. vymenil C20,C21,C22 a vymenil som aj IO4. Tak už gramo ostava v pohotovostnom stave, len sa mi zdá , že tá doba nie je až taká dlhá ako bola . Ale už je to dobré. C20 nemal žiadnu kapacitu. Ďakujem vám za rady a pomoc.
Ešte by som sa opýtal , teraz už funguje všetko dobre len je tam ešte jedna vec a to otáčky. Na počutie vôbec nepočuť žeby kolisali otáčky ale zelená LED-ka si sem tam zablikáva. Čo by to mohlo robiť. Ložisko na tanieri som tak s citom prestriekol WD-čkom.
Ďakujem.
A kutilmile - nelituju tě
Ďakujem za odpovede. Na tie keramické kondenzátory v obvode kryštálu som zatiaľ nepozeral. Minule som zabudol pripísať , že mi to preblikáva pri otáčkach 33. Ale na otáčkach 45 oranžová svieti pokojne , nepreblikáva. Tak neviem čo s tým. Pozriem ešte na tie hallove snímače MAF 100. Tak zatiaľ ďakujem .