Tablet GOCLEVER TAB R104 - sháním ROM - VYŘEŠENO
Moderátor: Moderátoři
Tablet GOCLEVER TAB R104 - sháním ROM - VYŘEŠENO
Dostal se mi do ruky zmíněný tablet, po zapnutí ukazuje jen "rozebraného androida".
V recovery menu je sice možné spustit vymazání cache a datové partition, ale nepomáhá. Chtěl bych poprosit nějakého majitele jestli by byl ochotný zazálohovat ROM a někde ji nechat na úložišti... U dodavatele bohužel pro něj žádná aktualizace ( a tedy nová ROM) není. Byla tam Android 4.1
Díky moc předem.
Od těhle by nešel vyptat?
Kód: Vybrat vše
Tech support / Service CZECH REP.
Bouncer s.r.o
Náměstí Svobody 71, 67531 Jemnice, Czech Republic
Phone CZ: +420 546 606 021
Phone SK: +421 220 266 051
Mail CZSK: servis@goclever.cz
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Tady je video onoho tabletu https://www.youtube.com/watch?v=RtjPJFAmZiM
Jen nevím jestli není vada v hardvardu a jestli znovunahrání na jinou kartu pomůže.
Kdesi ve španělsky mluvících dálavách jsem našel PDF soubor s návodem na flashování R104 pomocí RKBatchTool.
Kouzelný je návod: otevřete zadní kryt, podívejte se jak vypadají střeva TouchPanelu, podle toho stáhněte jednu ze 3 odpovídajících verzí FW.
Pro jistotu mám stažené všechny 3 verze.
Pokračování už bylo lepší - na Win7/64b to sice nějak nešlo ( i když ovladače jsou k dispozici - možná byla chyba mezi klávedsnicí a židlí... ), ale na WinXP po doinstalování přibalených driverů (ty si to žádalo po několika pokusech o přepnutí tabletu do flashovacího módu ), odpojení a připojení tabletu se objevilo zařízení dožadující se flashování. Po cca 10 minutách přeflashováno a restart tabletu.
cputakt píše:Přidám se s podobným strojem,je to goclever TAB i71 který vůbec nenajede.Hledal jsem po netu a našel jsem že je to pěkná prasárna
a jak jsi cputakt dopadl ty ?
mám stejný tablet, nabíhá mi, ale je to strašně pomalá a kouše se to . . .
. . . občas to i minutu čeká než to něco udělá . . .
máte někdo s tímto tabletem zkušenosti ?