HP LaserJet 2200D

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
drabek06
Kontaktovat uživatele:

HP LaserJet 2200D

#1 Příspěvek od drabek06 »

Mam jen takovej malej dotaz :wink: Mám tuto laserovku a dnes jsem zkousel tisknout predlohu DPS na folii a to co z toho vylezlo je hrozny . . . Jako cary (spoje) jsou hezky ostry, ale nejsou cely krasne cerny :? když je nejaka cara s tloutkou treba 3mm tak okraje ty cary jsou hezky cerny, ale stred je jen zasedlej. Kdyz tisknu na papir tak to tam je proti svetlu taky videt. Cim to je ??? Ve skole mame velkou tiskarnu (500kg) a na ty kdyz tisknu tak cara je krasne cele cerna.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od drabek06 »

To neee, tiskneto to normalne, hezky, ale jakmile se podivam proti svetlu tak to je videt . . . a na folii tuplem :(
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Oldradio »

A zadal sis do ovladače, že budeš tisknout na folii? Podle druhu papíru to dávkuje toner a mírně mění teplotu v peci. Dál si můžeč nastavit krytí tonerem od 1 do 5, standardně je nastaveno 3.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od drabek06 »

Vypnul jsem EcoMode a dal to nejvyssi rozliseni co tam je a nastavil tisk na folii a vylejza to co jsem psal. Zadna regulace davkovani toneru v nastaveni neni . . .
SMITH

#6 Příspěvek od SMITH »

Ku mojej LJ 1100 je špecialný driver , kde sa dá nastaviť svetlosť (tmavosť) tonera od 1-5 , teplota pece atď.
Pozri na nete či tiež nieje niečo také pre tvoju tlačiareň
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od drabek06 »

Driver pouzivam primo ze stranek HP a pouzivam PCL6 a tam nic takovyho neni. Jde tam nastavit rozliseni a EcoMode a ruzny ptakovinky, ale mnozstvi toneru ci dokonce teplota pece tam vubec neni. Ted zas koukal na web HP a jest tam jsou ovladace na PCL5 a PostScript driver - to vubec nevim co je . . .
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Mourek »

A toner máš originál nebo plněný ?? Plněný nemusí být uplně OK. Zkus s tím tonerem jemně zatřepat, jinak projdi vše co se dá nastavit, byvýá tam kvalita vykreslování detailů.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od drabek06 »

No toner je repas, no . . . Taky me to napadlo ze to muze bejt tim :? Ale jak jsem psal, zadny nastaveni kvality krome rozliseni tam neni . . .
Nagant

#10 Příspěvek od Nagant »

Tím repasovaným tonerem by to podle mne mohlo být, záleží na kvalitě repase.
Možná bych zkusil ještě Postcript (nejlépe US) ovladač a doufal, že to něčemu pomůže.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“