Provoz fóra
Moderátor: Moderátoři
- serviceman
Hill píše:Zatím příležitostně odstraňuji diskusní vlákna netechnického zaměření ....
Tak preto mi zmizol obrázok z odkazu v podpise... mal som ho niekde v "na vyzkoušení". Chcelo by to niekde vlákno určené na upload obrázkov, ktoré potom budeme linkovať z iných vlákien (už existujúce "zaujímavé obrázky" podľa mňa nieje vhodné). Alebo keby sa dal pridať obrázok do profilu.
Čo so starými kúpim/predám? Nejako označiť už neaktuálne (na iných fórach majú "nahlásiť LOCK"), a po dajme tomu dvoch mesiacoch zmazať.
PotPalo píše:Čo so starými kúpim/predám? Nejako označiť už neaktuálne (na iných fórach majú "nahlásiť LOCK"), a po dajme tomu dvoch mesiacoch zmazať.
Postupně procházím a leccos mažu. Nicméně každý by si měl upravit nějak název název vlákna: neaktuální, prodáno, atd.. Ale protože ne všichni uživatelé tohle dělají, nelze si udržet přehled. A už jsem se setkal i s tím, že jsem něco starého smazal a bylo zle.. Tohle je těžké udržet pod kontrolou a rozhodně se nebráním nějaké dohodě, příkl. po dvou měsících smazat. A pokud to tam někdo chce nechat déle, měl by si to včas UPnout..
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- radioelectrum
A kutilmile - nelituju tě
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Prostě tady kliknu na nějaký odkaz, otevře se v novém panelu, tam půl hodiny čtu a zevluju, pak se vrátím zpět na stále otvřenou záložku ebastlírny a nepřečtený zmizí.
Dříve to nedělalo.
Kvicala_r píše:Jirko fakt FF 9.xxx? Já mám 43.0.4
Jojo. V 9. i 43. bude EB stejná, ne?
Čas také není konstantní (půlhodina nebo hodina, někdy i víc).
A dělá to, co já pamatuju.
To že se to stane, i když se úmyslně odhlásím a znovu přihlásím, pokládám za způsob šetření velikosti databáze. Máme mnohem víc členů a příspěvků, než např.: C-N-C.cz.
Pamatovat si k úplně každému příspěvku, každého člena, který už si ho zobrazil by znamenalo spoustu bajtů. A taky nenáme povolené přílohy v SZ.