OpenStreetMap-jak se bránit?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Sandal

OpenStreetMap-jak se bránit?

#1 Příspěvek od Sandal »

Na Mapy.cz jsem nedavno našel že mi nafotili komplet celej dvůr,budovy a stroje co mám doma a pověsili to na mapy.cz.Samzřejmě se mi to nezamlouvá a chtěl bych k tomu mít nějaké připomínky.Autorský práva na snímky však nemají mapy.cz ale zahraniční firma OpenStreetMap.Pochybuju(neumím anglicky) že když jim napíšu nějaký komentář v češtině,že mi někdo odpoví.Co mám dělat?Je to pro zloděje jak dělaný a bojim se krádeže hlavně těch strojů.Mám rozdělanou stavbu a nemám zatim ani oplocení.
Hejnicek

#2 Příspěvek od Hejnicek »

Tech par slov pres Google translator das a urcite Ti text tady pripadne nekdo rad pomuze ucesat :wink:
termit256

#3 Příspěvek od termit256 »

Byt tebou bych prestal tolik sledovat priblble reportaze v TV jako je NOVA a budes mit klidnejsi spani.

To ze nejak smazes fotku na internetu je jedna vec, ale jak chces domnelym zlodejum zabranit aby si to neomrlki osobne se stenym vysledkem mi neni jasne.
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Jestli si chceš dělat tomu binci reklamu, tak klidně pokračuj. :lol:
serviceman

#5 Příspěvek od serviceman »

A zkoušel jsi se spojit s Seznamem? Přímo v mapě lze vpravo dole nahlásit chybu.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
Sandal

#6 Příspěvek od Sandal »

Serviceman:Přiznávám,toho jsem si nevšiml.Zkusim je kontaktovat.
termit 256:Novu a podobné nesleduju už několik let.Televizi nemám a na netu nesleduju :wink: Jinak bydlim na konci vsi a u mě končí cesta.Nikdo tady neslídí jak je rok dlouhej.Ani lidi ze sousední vsi nevědi kudy ke mě.Zato stačí pár kliknutí a čumí mi na dvůr celej svět.A to já právě nechci.Ju?
weed_smoker

#7 Příspěvek od weed_smoker »

Pokud to jsou fotky z letadla,jedině všecko uklidit do stodoly a rozházet po dvoře něco hodně velkýho a lesklýho.Třeba skla z aut nebo velký lesklý kovový díly (nerezový plechy atd.)
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Jedině v případě, že budeš dopředu vědět, kdy GEODIS poletí okolo - jinak to je na Pikaču... Nikam se nehneš a nakonec to stejně uklidíš - jako na potvoru si na další den a ty navíc nebudeš doma, naplánujou snímkovací přelet...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jirkati

#9 Příspěvek od jirkati »

Tak jsem se pro zajímavost podíval na Mapy.cz na svůj barák a pohled shora je minimálně tři roky starý a Street Wiew taky, takže bych si s tím nedělal žádný problém.
starecd

#10 Příspěvek od starecd »

Tak staré to nebude na panorámě je datum 18.6.2013
Sandal

#11 Příspěvek od Sandal »

Asi jsme si moc nerozuměli.Je to obdoba street view.Do okna napíšeš přesnou adresu a zobrazí se na mapě a v pravym rohu nahoře fotka.Tu rozklikneš a prohlížíš jako street view. Pro názornost: http://www.mapy.cz/zakladni?x=15.083541 ... id=9117804
kejki

#12 Příspěvek od kejki »

Tak kameru mají ještě výš než google. To už je opravdu vlezlost.
Jimmi2

#13 Příspěvek od Jimmi2 »

Mojí fotku tam nemají 8-)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“