W7 na ploše mají ikony správcovskej štít
Moderátor: Moderátoři
W7 na ploše mají ikony správcovskej štít
Některý ikony se štítem jdou, jiný ne. MSE nic nenašel.
Co se to proboha děje a co s tím?
Díky
Jirka
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem si koupil Avast Pro, těch 190Kč za rok se vyplatí.
Pro průběžnej úklid používám Advanced System Care, taky uvažuju o placené verzi... Ale musí se trošku umravnit, jinak dělá opičárny...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Teď jsem nainstaloval programy, co měly v ikoně symbol štítu, třeba HDTune. Ten symbol tam straší znova. A ty se štítem, co nešly, nechodí ani po nový instalaci...
Tak co teď?
Jirka
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Celeronovi ale v tuto chvíli už moc šancí nedávám, všechny ty pokusy o opravu to možná ještě zhorší a bez dobrých znalostí o systému bude cokoliv dalšího už jen sázka do loterie. Můžeš zkusit fórum u Igiho, tam po tobě budou chtít nějaký detailní výpisy a možná ti něco poradí. Je tam přece jenom dost zkušených lidí.
S tou "hlubokou orbou": Dělal jsem ji asi 2x na PC s XP a bylo to opravdu na týden sezení u mašiny po odpolednách. W7 jsem dělal jednou asi měsíc po instalaci kdy v mašině ještě nebylo moc věcí a trvalo to celej víkend od rána do večera. To je to poslední, co bych chtěl dělat...
Jirka
Takže vir nastavil u kupy programů jen správcovskej přístup, nebo co. Dá se nějak ve W7 s těma oprávněníma něco udělat? Zatím jsem neměl důvod kolem toho bádat.
Díky za případnou radu. Jinak PC je podle Avastu zcela čistý.
Jirka