Dojíždění zimních pneu v létě
Moderátor: Moderátoři
Budeš se divit, ale zodpovědnej jseš - protože tím otevřeným oknem případnýmu narušiteli objektu usnadňuješ cestu a pokud takhle otevřeným oknem klidně i ve druhým patře vnikne zloděj, kterej by jinak musel překonávat složitější zabezpečení - a způsobí škodu, bude na to otevřený okno pojišťovna poukazovat jako na porušení bezpečnosti...p32 píše:Když tomu chceš věřit, tak věř.
...
Podle tebe (příklad) jsi za krádež ve svém domě v druhém patře spoluzodpovědný, protože jsi nechal v druhém patře otevřené okno. Ale klidně tomu věř.
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Budeš se divit, ale zodpovědnej jseš - protože tím otevřeným oknem případnýmu narušiteli objektu usnadňuješ cestu a pokud takhle otevřeným oknem klidně i ve druhým patře vnikne zloděj, kterej by jinak musel překonávat složitější zabezpečení - a způsobí škodu, bude na to otevřený okno pojišťovna poukazovat jako na porušení bezpečnosti...
To bych se opravdu divil, protože pokud někdo doleze do 2. nebo do 6. patra, tak jsem mu nic neusnadňoval. V prvním patře nebo v přízemí ano. Zkusím to tedy trochu jinak. Mám zaparkované auto na ulici přesně podle předpisů, je zimní období, já mám letní gumy a protože nasněžilo 15 cm sněhu, tak tam auto zůstalo a nejezdím s ním. Jeden 🤐 pojede v zimních gumách a protože neumí jezdit, tak mu to sklouzne (místa je tam dost) a vrazí do mého auta. Ujet nemůže, jsou tam svědci. Proč tvrdíš, že já budu mít problémy s pojišťovnou a mám spoluvinu ? Je to přitom stejná situace, kde já nemůžu nic ovlivnit, jak při řízení auta, když stojím, a kde je jen ten rozdíl, že v něm sedím.