Odděleno - inzeráty/nabídky práce
Moderátor: Moderátoři
Odděleno - inzeráty/nabídky práce
Co je to možnost zajímavého finančního ohodnocení ? A kolik ?
A kutilmile - nelituju tě
Ale moc nechápu to napadání za to, že sem někdo dá inzerát na práci. Pokud někdo splňuje tyto požadavky, určitě ví, jaký plat si má říct a rozhodně to nepůjde dělat 20, navíc v Praze.
Já ženatý jsem, i s dítětem a dojíždím denně 80km - vyplatí se mi to.
Takovejhle "inzerát" dost naplňuje skutkovou podstatu klamavý reklamy - není uvedená vejška platu, místo vykonávaný práce - pokud zaměstnavatel požaduje ŘP sk. B, pak určitě proto, že výkon práce nebude jen někde na kanclu nebo na dílně, ale bude se jednat i o dojíždění přímo na místo výkonu samotný práce kdekoliv po republice = u zákoše, požadavek na časovou flexibilitu = bejt na telefonu pokud možno 24/7 a připravenej bez ohledu na denní dobu vyjet kamkoliv na druhej konec republiky atd. Nejsou zmíněný případný výhody, náhrady za práci přesčas - prostě důležitý věci, který spousta "takyzaměstnavatelů" při hledání zaměstnance "zapomene" uvádět a při uzavírání smlouvy je odkáže na dobu pozdější - aby pak na ně zapomněla úplně.Ondra2 píše:...
Ale moc nechápu to napadání za to, že sem někdo dá inzerát na práci.
....
Prostě opravdu seriózní nabídka práce takhle nevypadá.
A kutilmile - nelituju tě
- Artaban001
No je to sice jako by to psala absolventka na brigádě na osobním, ale moje 3 poslední práce byly přesně na takovéto inzeráty a problém nebyl. Řidičák jsem potřeboval, protože jsem (cca 1x za 2 měsíce) jezdil na služebky, většinou na centrálu na západ, popř. dodavatelé, zákazníci. Plat je v tomhle oboru dost ošidná věc, v minulé práci to mohlo být 22 hrubého pro absolventa, ale i víc než 2x tolik pro šikovného seniora s pár lety praxe. To se prostě nedá do inzerátu napsat. A flexibilita znamenala, že když se musím bavit s američanama, tak holt musím být do 4 v práci, ikdyž mám pružnou pracovní dobu a mohl bych jít už ve 2.
Pokud v inzerátu něco chybí, není problém se zeptat. Spíš bych jako problém viděl to, že slečna jenom využila fórum pro zadání inzerátu a dál už se sem ani nepodívá.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
dalsi duvod je asi i ten ze maji malo chytrejch lidi ve firme kteri by byli schopni sehnad nekohoho ze sveho okoli.
kdyby uvazovali konstruktivne a umeli zadat ukoly per partes jiste by se zde nasel clobrda na reseni ....
ono je ale snazsi dat inzerat a hledat a nemuset jiti hned do detailů
ktere by mohli vesti velmi rychle k vyreseni ukolů na zaklade dohodnutejch podminek
.....
takovejchto inz tu bylo uz vice a nikdy se neozval nekdo kdo by je akceptoval
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jestli budete útočit na ty, co tady nabízí zaměstnání, tak tuhle sekci zamknu stejně, jako Hill zamkl anonymní poradnu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
!!!! na nikoho neutocim ale staci si jen precist jak se pisi inzeraty treba v Pandatronu ....plat pozadavky a kontakt = HOTOVO !!! a ne same kecy