Admine a moderátoři !
Moderátor: Moderátoři
Admine a moderátoři !
PS. hodně a dlouho jsem si nechal líbit ale dneska pohár přetekl a už mě to lidově řečeno sere !
děkuji.
Kašlete na to. Fórum je o diskusi. EB má hodně členů. Každý přispěvatel má na probírané téma svůj názor, jiné vyjadřovací schopnosti a někdy má kolega třeba jen blbou náladu a přestřelí. Občas taky někdo něco správně nepochopí a pak to jednoho třeba i zamrzí. Nikdo nejsme dokonalý...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
konosuke píše:PS. hodně a dlouho jsem si nechal líbit ale dneska pohár přetekl a už mě to lidově řečeno sere !
děkuji.
Tak je pošli do lesa taky a dostanete oba BAN, nebo to bude 50:50 a tím to bude vyřešeno. Vyber si...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Chlapi, snad nejsme přecitlivělé slečinky z nóbl aristokratické společnosti, a něco sneseme? Posílat se navzájem do českých luhů a hájů, či do pryč, uzavírat se navzájem do ochranných bublin a nekomunikovat? To by asi za chvíli místo diskuse, byla na EB sterilní nuda...
Nevím jak pro Vás ostatní, ale pro mne je důležité vědomí, že tady máme odborníka dokonce i "přes železo a kovové materiály", který je v případě potřeby, ochoten zájemci odborně poradit.
Říká se, že není člověk ten, který se zavděčí všem...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Konosuke, už je to OK nebo problém trvá ?
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]