Jak je to s Framework
Moderátor: Moderátoři
Jak je to s Framework
Jirka
- serviceman
U XP pokud odstraníš staré verze při již nainstalované verzi vyšší tak je aut. aktualizace při nejbližší příležitosti obnoví. Win7 a vyšší Framework než v.3.5 jsem nezkoušel ale řekl bych že to bude stejné.
Celeron píše:Tak opravdu s W7 se nainstaloval z CD Framework 3.5 a po aktualizaci zmizel a je tam jen 4.5.2 a 4.5.2 čeština. Docela mě překvapilo, že se sám odinstaloval.![]()
Jirka
Zase je tu pan rozumbrada P32.
Ale z mých zkušeností nelze do Win 7,8 instalovat Framework pack 3,5 (a nižší). volně stažený z internetu. Ten však požaduje spousta prográmků.
Do řádku start programu stačí zadat "optionalfeatures"
Zaškrtnout nainstalování Framework 3.5 a systém se o vše postará.
U nelegálně registrované verze přes falešný reg. server se může objevit chybové hlášení a nejde to nainstalovat, proto je lépe instalovat před registrací a pak vše funguje jak má. Alespoň takovou zkušenost mám se svými instalačkami.
Mira_A píše:Zase je tu pan rozumbrada P32.
Ale z mých zkušeností nelze do Win 7,8 instalovat Framework pack 3,5 (a nižší). volně stažený z internetu. Ten však požaduje spousta prográmků.
Je vidět, že se musíš pár let ještě hodně učit. Jen trouba může do W8 zkoušet instalovat to, co patří do XP. Ale oni tě spolužáci ze střední jistě rádi poučí. Jinam se asi ani zařadit neumíš. W8 má už svou verzi a není nutné tam něco nižšího strkat, ale ty to i tak prej umíš. rozumbrado.
Mimochodem, já jsem psal o XP, ale to čtení časem určitě zvládneš. Jsou na to pomocné školy.
PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 5:21 pm Předmět:
Hlavně u XP to funguje jak má, ale inovace pro novější OS upravené i pro XP na řadu věcí zapomínají, takže v XP verze 1 až 3,5, ale 4 a 4,5 už raději NE !
Ty máš asi názor o lidech, že pokud mají ještě funkční Feldu, co projde technickou na první pokus, tak že žijí 100 let za opicema, protože každej čepičkář musí mít BMW, aby byl IN. Klidně si to užívej, takových jsem zažil dost už před 20 lety.
Zkus nám napsat, které wokna máš oficiálně zakoupená pro sebe, třeba W10 ?
Teď jsem instaloval rok starej loger pro záznam měření Greisinger a napsal, že chce Framework 3.5. Tak jsem ho z Mrkve zkusil a nejde nainstalovat. Napsalo to že nutno instalovat ze sekce zapnutí a vypnutí součástí Windows.
Naštěstí tu už Míra_A radil, jak na to. Po napsání "optionalfeatures" se sice nic nedělo a v programech a funkcích Framework 3.5 nadále není ale Greisinger už hlášku že potřebuje Framework 3.5 nehlásí a instalace je OK.
Díky
Jirka
No nic, nainstaloval jsem DWG Free Viewer 2014, ten tyhle krávoviny nežádá.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!