Nemohu najít vlákno

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Soemtron

Nemohu najít vlákno

#1 Příspěvek od Soemtron »

Nemohu vyhledat mnou založené vlákno "Koupím karty kalkulátoru Soemtron ..."
Odkaz přes Google nefunkční: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=59063
(14. 7. 2013 - Celkem příspěvků: 8 - ‎Počet autorů: 3
Koupím níže uvedené karty č. 11 a 12 kalkulátoru ETR 220 Soemtron, případně i jiné tohoto typu za Vaši cenu. I poškozené. Diodu GY100.)
Zmizeli i moje příspěvky ze seznamu příspěvků a fotografie ze seznamu příloh. Špatně hledám nebo ztráta dat ?
Edit: Tak pokud jsem to měl v sekci " Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech" tak ta má jen 4 stránky ?
:!: Sháním SM ELKA 21A, 6521, OKU101...
Koupím obrazovku Toshiba LR30477
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

Ano, při čištění došlo k tomu, že inzeráty starší než z prosince 2014 to odnesly. Jestli mezi nimi byl ještě nějaký dlouhodobě aktuální, to se tak jako tak nedalo zjistit. Takže promiň, je to smazané.
Soemtron

#3 Příspěvek od Soemtron »

V pořádku, jen jsem chtěl poděkovat, že díky inzerci v ebastlírně se podařilo tento historický přístroj zprovoznit.
:!: Sháním SM ELKA 21A, 6521, OKU101...
Koupím obrazovku Toshiba LR30477
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“