Padá net

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
baci

Padá net

#1 Příspěvek od baci »

Dobrý den, mám takovej dotaz. Doma mám DSL od O2 a dělá mi to následující problém, že se mi to zničehonic odpojí od netu a hnedka se to zase připojí. Nevím kde mám hledat chybu jestli v modemu a routeru nebo přímo v PC. Ale router a modem bude asi ok, protože tam mám na wifi připojenej noťas a ten se chová v pohodě. Myslíte, že by to mohl způsobovat nějaký vir nebo že ta chyba je způsobena něčím jiným. Díky za každej tip.
mety

#2 Příspěvek od mety »

Pokial maš router,musiš v nastaveniach zaškrtnuť "vždy pripojeny"Alebo niečo v tom zmysle :)
baci

#3 Příspěvek od baci »

mety píše:Pokial maš router,musiš v nastaveniach zaškrtnuť "vždy pripojeny"Alebo niečo v tom zmysle :)
´

Tim to asi nebude, protoze mi to fungovalo 3 mesice bez peoblemu a jak rikam na noťasovi nepozoruju, ze by mi padal net.
Návštěvník

#4 Příspěvek od Návštěvník »

ja som mal podobný problém a bolo to antivirákom/konkrétne avast/. internet išiel v pohode max 15min. a potom sa sám odpojil a už sa nedal spustit.musel som reštartovat pc.po odinštalovaní avastu je všetko v pohode. zdraví KUBO
ranik

#5 Příspěvek od ranik »

Z toho si ni nedělej, protože chyba nebude na tvojí straně, ale na straně O2.Občas se mi stává, že net začne padat a včera to bylo evidentní, Padal celý den tak po čtvrt hodině a večer každých pět minut. Tak jsem to radši vzdal po různých úpravách nastavení kompu. A ejhle ráno bylo vše v pořádku, tak chyba bude někde jinde než u nás. :twisted:
MetalGod

#6 Příspěvek od MetalGod »

Kyslík je tím všeobecně známej.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“