Včera večer jsem namontoval SSD a spustil instalaci W7. Kromě SSD v PC žádnej jinej disk nebyl. Nainstaloval jsem W7, ovladač NVidia, pak driver Realtec zvukovky a LAN a nakonec Norton Antivir. Vše z originál instalaček s odpojeným internetem. Při bootování mě zarazilo, jak dlouho se z SSD natahuje systém pro téměř holou instalaci. Pár lidí mi tvrdí, že za 15 sekund mají živý W7 a mě to trvá přes minutu. Z HDD se spoustou instalací programů jsem bootoval za cca 2-2,5 minuty. Takovýhle urychlení jsem si tedy nepředstavoval.
Ovšem nejhorší je, že po instalaci ET6 z instalačky motherboardu mi zase naskočil správcovskej štít a když jsem pak zkusil z CD nainstalovat programy, co mi se správcovským štítem nešly, tak opět nechodí, takže jsem ve stavu jako
tady Zase z CD a nepřipojenýho internetu.
Nechápu, jestli to je vir, kudy se tam dostal.
Tak jsem SSD nastavil na nealokovanej a zkusil udělat migraci z minulého týdne chodivých W7 pomocí EaseUS. Ta se asi na 20% několikrát za sebou zakousla. Tak jsem zkusil postup v návodu EaseUS zmenšit systémový C: na 200GB (obsazeno 110GB) aby šla udělat kopie partition. Po restartu po kterém se měla zmenšit partition na 200GB PC napsalo že nenašel žádnej systém. Oprava systému z instalačky W7 nešla. Takže jsem přišel i o živý W7 na HDD. Když jsem zkusil po formátování C: znova nainstalovat W7, tak zase ty podělaný správcovský štíty.
Už mě to naprosto nebaví. Zkusím ten zdlouhavej způsob s odzkoušenej ve výše uvedeným vláknu co pomohl a pokud tentokrát nepomůže, už nevím, co s tím dělat.
Jirka