tablet LENOVO A1000
Moderátor: Moderátoři
tablet LENOVO A1000
zůstala jen cestička +.....( poslední pin na levé straně na konektoru při pohledu zepředu)
Potřebuji jen ,aby tablet nabíjel.Čili koupil jsem nový ten konektor.Připájel jsem plus a mínus jsem vystopoval.(je k němu připájeno i plechové pouzdro konektoru).Ovšem když dám tablet do nabíječky,tak se zobrazí logo baterie,ale stále se tablet restartuje.
Když tablet úplně probudím,tak najede do androidu,na baterce je ikonka,že se tablet nabíjí (stav baterie 1%) ,ale stejně se pak vypne.
že by to bylo tím,že na nabíjení potřebuji i i ty signály D+ a D- (jelikož v nabíječce předpokládám,že jsou ty to piny spojeny a nabíjí se plným proudem)
Pozdravuje Vás Martin
Jednou se stalo že se na pár sekund chytil...Ukázal se obrázek nabíjení baterie a opravdu nabíjel bez restartu,ale jak říkám to se stalo jen jednou a pak se stejně restartoval.baterku to asi možná malinko nabijí i tak.Protože předtím nešel ani zapnout.ALe toto nedělá funkční tablet
Jenže já nevím jak najít kam patří ty piny D- a D+ na té desce...Anebo jak jinak to spojit,aby se baterka nabíjela max.proudem nabíječky
takhle jak to je tak se tablet nabíjí proudem 460mA (změřeno).
nebo jiné řešení jak vymyslet nabíjení baterie plným proudem?
Měl jsem tu návrh,To USB vůbec nepřipojovat na kontakty na desce,ale drátkama je zapojit na + a- baterky,a když uvidím,že stav baterie je nízký,tak připojit na nabíječku,ovšem nezdá se mi to....protože přece bych pouštěl ještě 5V z nabíječky do celého tabletu....To si myslím,že by nevedlo k dobrému řešení..
nesmis pripojit baterku obracene jinak je modul v panu.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... G&_sacat=0