32 kanálový vysílač

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
zddfiala

32 kanálový vysílač

#1 Příspěvek od zddfiala »

Nevíte někdo kde se dá sehnat 32 kanálový vysílač a příjimač? je to pro průmyslový použití což znamená že musí být v povolené frekvenci
Crifodo

#2 Příspěvek od Crifodo »

was ist das 32kanálový vysílač? a povolená frekvence? Vysílače pro průmyslová použití obvykle musí být spolehlivé, takže používají různé způsoby kódování a pracují v komerčních (zaplacených) pásmech. Za provoz ve veřejně dostupných pásmech (PMR, RC atd.) nikdo ručit nemůže. :roll:
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

Pokud chceš poradit tak se asi nevyhneš tomu že tady napíšeš k čemu to bude sloužit, na jakou vzdálenost a pokud možno co nejvíc informací co znáš.
..to bude jen ňákej odpůrek
zddfiala

#4 Příspěvek od zddfiala »

mi-ro píše:Pokud chceš poradit tak se asi nevyhneš tomu že tady napíšeš k čemu to bude sloužit, na jakou vzdálenost a pokud možno co nejvíc informací co znáš.

Jedná se o spouštění několika vzduchových ventilů dosah je potřebný do 10 metrů
mi-ro

#5 Příspěvek od mi-ro »

Jo tak tady by se daly asi použít hotový moduly TX a RX (vysílače a přijímače) v povoleném pásmu pro digitální přenos 433MHz. To jsou jen vysílač a přijímač a ty si musíš vymyslet nebo nají někde vymyšlený kodér a dekodér aby příjímač poznal jednu ze 32 možností. Ty moduly chodí na několik stovek metrů.
..to bude jen ňákej odpůrek
Odpovědět

Zpět na „Poradna“