Konopná semínka
Moderátor: Moderátoři
Konopná semínka
Kde koupit a nenaletět? Rozdíly v cenách jsou velké a tam kde ji mají dobrou, tak mívají v kontaktech akorát email.
V rodině se nakupilo dost zdravotních problémů a já s tím zkušenost nikdy neměl. Mamka už nemůže ani na zahradu a skleník je prázdný.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- Artaban001
greedy píše:Bohužel, současný pseudodemokratický systém marihuanu démonizuje. Na druhé straně mnohem návykovější a devastační alkohol je podporovaný.
Plne s tebou súhlasím. Ja osobne trpím neskutočnými bolesťami. Osobne používam masť z marihuany. Mám poškodené platničky a tlačia mi na miechu. Bohužiaľ vyjadrenie neurologov znelo, neoplatí sa operovať. Aby som v práci fungoval si dám zo dva tamadoly. Podľa nášho systému nemám nárok na invaliditu. Chýbaju mi 2%. Primár v krajskom meste mi poradil namiesto liekov používať alkohol, má vraj menšie vedľajšie účinky ako lieky.
Nikomu neprajem takú bolesť. So zmenou počasia je to najhoršie. Ešteže ma to pri tom nešťastie postihlo na ľavú ruku a pravú mám funkčnú. Aspoň pájkovať môžem.
Pozdravuje Vás Martin
Přestože je mi tráva zcela ukradená.
EDIT: Léčebné účinky mohou být dobré.
Standa99 píše:Odjakživa se ví, že se všechny farmaceutické firmy snaží akorát o to, aby se se svými synteticky vyrobenými sračkami přiblížili účinku konopí.
Svätá pravda. V Amerike už na to v niektorých štátoch prišli.
Pozdravuje Vás Martin
Hydrawerk píše:Přestože je mi tráva zcela ukradená.
Vážim si ťa, ale neodsudzuj niečo, čo ti v budúcnosti môže uľahčiť trápenie.
Nikdy nehovor nikdy. Ja mám iba 37.
Pozdravuje Vás Martin
Edit: na webu to mozna nenajdes, protoze EU zakazala prodej seminek v growshopech, ale urcite se stav do jednoho shopu .
Prodavac (ve vetsine sam pestuje) ti nabidne podpultovku co stihl pred razií schovat, nebo svoje vlastni za super cenu....