subwoofer
Moderátor: Moderátoři
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Re: subwoofer
Subwofer máš aktivní (se zesilovačem vevnitř) nebo pasivní? Pokud by byl pasivní, tak tónový gen. nebo jiný vysokoimpedanční výstup nemůžeš použít, pusť tam výstup nf zesilovače nějakého jiného zařízení.
www.sigmaphon.cz
Len neviem ci mám hľadať chybu v receiveri alebo subwooferi.
Subwoofer som skúsil pripojiť na výstup z autorádia,alebo na výstup z domáceho kina (susedovho),ktorý má len pasívny subwoofer a nič.
Myslím, že je chyba v subwooferi,len neviem, či to dobre skúšam.
Jestli ma sub cinch nebo nejaky takovy vstup tak na nej prived signal treba z pc, veze, cd. On to sice nezahraje cele ale ozvat by se mel.koren179 píše:Subwoofer ide, bolo zhorene trafko a poistka.Kontrolka svieti relátka cvakajú ,aj relé na výstupe čo už pripája len ten reprák.
Len neviem ci mám hľadať chybu v receiveri alebo subwooferi.
Subwoofer som skúsil pripojiť na výstup z autorádia,alebo na výstup z domáceho kina (susedovho),ktorý má len pasívny subwoofer a nič.
Myslím, že je chyba v subwooferi,len neviem, či to dobre skúšam.
subwoofer
Medzitým som zistil,že výstup z receivera mi ide.Pripojil som ho na vstup veže.
Zohnal schému subwoofera,ale nie na môj typ.Plošák je ten istý,akurát nemám tam dva vstupy.Prikladám schému.
Vštko sedí len všetky tranzistory sú iné typy .Ja mám v zdroji na 15V KA1046 A KC2026 a v schéme sú iné.Jeden z nich je prasknutý.Chcem sa len opýtať či sú to náhrady,alebo akými tranzistormi by som ich mohol nahradiť.
Ešte som to pozrel len tak okom, dneska sa k tomu asi nedostanem.
Prikladám odkaz na schemu aj info o tranzistoroch.
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/87252 ... .38MB.html