Kurvítka LIDL
Moderátor: Moderátoři
- weed_smoker
PeteBurns píše:p32, takych ludi uplne zboznujemRaz sa mi to stalo pri vychode z aquaparku, jeden motorkar cakal iba na to, kedy otvori zavoru, prefrcal a mne ju zavrelo tesne pred autom - za mnou rada ako v Rusku na chlieb, cuvat sa nedalo, prejst tiez nie, listok uz bol neplatny, vsetci nervozni, vytrubovali a take nervy ma chytili, ze vela nechybalo, aby som ten automat rozkopal a tomu motorkarovi najradsej krkom zakrutil, keby ho chytim pod ruky
To se mi jednou stalo taky.Ale je to pouze hliníkovej "jekl",tak se mi bez problémů uhnul.Nárazník mám beztak nejlevnější polskej a pracovník TSM mi ho jednou nabral křoviňákem,když sekal u jinýho parkoviště.Maska i světla OK,ani barvu to neodřelo.Ten "jekl" ze závory byl jenom odřenej,ale zkroutil se ten žlutej patník,na kterym visel(byl úplně ztotálkovanej,celej do vrtule a plechy roztržený od sebe,kouřilo se z něj).
- pocitujlasku
U nas v meste maju tak blbo nastavene zavory, ze vyjazd je do kopca, a staci, ze sa par cm pohnes dozadu a uz ti sklopi zavoru, a mas smolu, lebo druhy krat ti neotvori. Tak jedine ostava ist co najblizsie k rampe a nejakym zazrakom vykrutit ruku do zadu, aby si vedel vlozit listok. Ale obcas je sranda, ked niekto vystupi z auta, vlozi listok, rampa sa otvori a on nastupi, priputa sa, zaradi jednotku a zrazu rampa ide dole.
- weed_smoker
- serviceman
Ale až potom, co přišli o pár zákazníků, když se jejich nejdražší pánve po roce oloupaly. Bylo to ještě před dvouletou zárukou, ale ozvěny na internetu leží dodnes. Zatím jsem nepodlehl a nekoupil si od nich ani škrabku na brambory.serviceman píše:Ne každý k tomu tak přistupuje. Stalo se mi postupně, že se mi pokazil dvakrát jeden výrobek Tescomy, i obrátil jsem se na ně s tím, že je to už několik let po záruce, ale, že je to zjevně technologická, resp. konstrukční vada. Bez řečí okamžitě v obou případech vyměnili.
serviceman píše:nekoupil si od nich ani škrabku na brambory.
Neosvědčily se mi škrabky s dvojitým ostřím, jakože pro leváky i praváky. Loupe to pak blbě. Mám už pár let jakousi škrabku od Victorinoxu a je výborná. Na webu už ji nemohu najít, ale měla by se dát koupit v mnoha obchodech.
Stejně by mě zajímalo, jestli je Tescoma výrobce, nebo jenom překupník čínského zboží, snad navrženého v ČR. Jejich sídlo je zde. http://www.mapy.cz/letecka?x=17.7297932 ... 0Zl%C3%ADn
https://www.google.cz/maps/@49.223787,1 ... e0!6m1!1e1
- Přílohy
-
Victorinox skrabka 002.jpg- (186.75 KiB) Staženo 49 x
-
Victorinox skrabka 001.jpg- (217.36 KiB) Staženo 72 x
- Přílohy
-
7_6070_7_Bild2.jpg- (41.5 KiB) Staženo 46 x