Playstation 2

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Ralph

Playstation 2

#1 Příspěvek od Ralph »

Mám doma psx2 řadu 70004 je to ta starší řada ještě ten vysoky a mám takový problém.Jeden známy se pokoušel na něm čistit laser v ultrazvukové vaně a je vadný vubec nenačítá ani cd a ani dvd.Problém je v tom,že jak jej dotyčný koupal v ultrazvuku tak se smazalo i typové označení laserové jednotky.Nevíte někdo z vás jaké typové značení loptického bloku tam patří?Popřípadě kde by se dal sehnat,nebo pokud někdo z vás nemá nějaký funkční na prodej tak bych rád koupil.Dival jsem se na www.ame.cz,také na ts.nova.cz ale nikdo z nich optiky na ps2 nevede,tak nevím kde ji sehnat a navic nevim jaký je tam typ.Poradíte mi někdo z vás?Dlouho jsem na opravu žadný ps2 neměl a již si nevzpomínám na tn typ optiky,něco se mi matně zda jestli tam nepatří náhodou KHM440 ale fakt nevím tak se raději poradím s váma.
zvaty

#2 Příspěvek od zvaty »

tak to koupání asi nebyl nejlepší nápad :-)
jave

Re: Playstation 2

#3 Příspěvek od jave »

Ralph píše:Mám doma psx2 řadu 70004 je to ta starší řada ještě ten vysoky a mám takový problém.Jeden známy se pokoušel na něm čistit laser v ultrazvukové vaně a je vadný vubec nenačítá ani cd a ani dvd.Problém je v tom,že jak jej dotyčný koupal v ultrazvuku tak se smazalo i typové označení laserové jednotky.Nevíte někdo z vás jaké typové značení loptického bloku tam patří?Popřípadě kde by se dal sehnat,nebo pokud někdo z vás nemá nějaký funkční na prodej tak bych rád koupil.Dival jsem se na www.ame.cz,také na ts.nova.cz ale nikdo z nich optiky na ps2 nevede,tak nevím kde ji sehnat a navic nevim jaký je tam typ.Poradíte mi někdo z vás?Dlouho jsem na opravu žadný ps2 neměl a již si nevzpomínám na tn typ optiky,něco se mi matně zda jestli tam nepatří náhodou KHM440 ale fakt nevím tak se raději poradím s váma.

Zkus zavolat 608819977 ... Pan Straka. Zna WWWcko a firmu kde maji vse na PSX. Pokud uspejes nebo ne napis.
xxxe

Re: Playstation 2

#4 Příspěvek od xxxe »

Ralph píše:Mám doma psx2 řadu 70004 je to ta starší řada ještě ten vysoky a mám takový problém.Jeden známy se pokoušel na něm čistit laser v ultrazvukové vaně a je vadný vubec nenačítá ani cd a ani dvd.Problém je v tom,že jak jej dotyčný koupal v ultrazvuku tak se smazalo i typové označení laserové jednotky.Nevíte někdo z vás jaké typové značení loptického bloku tam patří?Popřípadě kde by se dal sehnat,nebo pokud někdo z vás nemá nějaký funkční na prodej tak bych rád koupil.Dival jsem se na www.ame.cz,také na ts.nova.cz ale nikdo z nich optiky na ps2 nevede,tak nevím kde ji sehnat a navic nevim jaký je tam typ.Poradíte mi někdo z vás?Dlouho jsem na opravu žadný ps2 neměl a již si nevzpomínám na tn typ optiky,něco se mi matně zda jestli tam nepatří náhodou KHM440 ale fakt nevím tak se raději poradím s váma.

Tady ho můžeš koupit http://www.wholesale-manager.cz/produkty/playstation-2/nahradni-dily/
johnny.f

#5 Příspěvek od johnny.f »

tohle je dobra stranka nahradnich dilu PS: www.wisoft.sk
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “