A že to tolik let nikomu nevadilo . . .
Skype v ohrožení?
Moderátor: Moderátoři
Skype v ohrožení?
koax 08.05.2015, 13:41
Nejhorší na tom je ,že to možná neni z Bruselu ,ale od nás. Kdyby mohla blbost nakopat do (nevhodné slovo)e tak si dotyčný týden nesedne.
joscer 08.05.2015, 13:49
No, ještě aby nedali k soudu skupinu Lucie, aby přejmenovala své album "In the Sky" a již prodané kusy odkoupila zpět a nechala protokolárně zničit
atd.
Soudy totiž nerozhodují podle paragrafu estadata odstavce umtata, ale klidně napíšou do rozhodnutí: "soud dospěl k přesvědčení, že...", zkrátka mohlo to skončit plichtou, ale nemuselo. Řetězec měl na delší soudní tahanice.
V té souvislost by mě zajímalo, jak dospěli k přesvědčení, že by ta tři stejná písmena mohla mást zákazníky. Vždyť jde o zcela odlišný typ komunikačních služeb. Nebo si mohou nějak konkurovat?
- tomasjedno
- pocitujlasku
To moze rovno Microsoft zalovat vsetkych vitazov, slova WIN a WINDOWS su si tiez podobne, alebo ms vyhladavac Bing a hra Bingo - tiez si to ludia mozu mylit.
Takže podnět nepřišel od té společnosti, ale od nějaké advokátní kanceláře, která jim to nabídla jako neprůstřelnou věc.
No, jsem zvědav, co se bude dít po odvolání MS...
S těmi jmény si ještě užijeme: nestačilo jen Pomazánkové máslo a podobné ptákoviny u nás. Děsí mě, jak se to šíří.
Tuhle jsem si koupil v jednom zdejším obchoďáku marmeládu Šipak od známého výrobce pochutin z povodí Drávy. Mám ji rád, povedla se jim. A na ní cedulka "Marmolade postaju džemovi", jako že se vstupem do EU se nemůže šípková zavařenina dále nazývat marmeládou, ale jen džemem, protože marmeláda může být jen pomerančová a blabla...
Starosti úředníků komisí europarlamentu bych chtěl mít: do čeho nesahali králové, císaři ani totalitní diktatury, to najednou změní banda úředníků "demokratické" instituce. A my si to necháme líbit a ještě je za to platíme.
Když je možné Microsoft podojit, tak proč ne, prachy vyřeší vše. Ti taky nebyli shovívaví, když se např. (můj 20 let oblíbený) Windows Commander musel přejmenovat na Total Commander.
29. října 2002 byl program Windows Commander přejmenován na Total Commander. Program se do verze 5.11 (16. září 2002) jmenoval Windows Commander, ale z důvodu sporu o ochrannou známku „Windows“ byl od verze 5.50 (29. října 2002) přejmenován na Total Commander. Vlastník ochranné známky Windows uvedl, že používání pojmu Windows v názvu programu může vést k nejasnostem ohledně vlastnictví software.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- tomasjedno
Skype by se měl zrušit. Protože od té doby, co je pod Microsoftem, je to nenažraná svině. Nechápu proč, hloupý program pro volání internetem, žere 75 MB a když jej rozkliknu (což trvá cca půl minuty), tak 115MB a mnohdy tam vidím i přes 200MB.
Škoda, že je tak rozšířený. Chtělo by to nějakou alternativu. Něco jako je Miranda, která umí různé protokoly /ICQ, jabber..../
Jako kdyby to byl první a jediný videotelefonní SW na světě.
Přitom Marmelo (Cydonia oblonga) nejen, že není Pomeranč, ale ani to vůbec není citrus.Hill píše:"Marmolade postaju džemovi"
Takže "správně" by se tak měl jmenovat jenom výrobek, který obsahuje alespoň 51% Kdoulí...
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- tomasjedno