LG 42PG6000 plazma, nejde obraz

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od jezevec »

Tady se ti na to určitě podívají.
Řeči o prkotině a ceně opravy nebudu radši komentovat.
Petr-HK

#17 Příspěvek od Petr-HK »

Děkuji za odkaz... už jsem domluvený s jedním členem tohoto fora a pokud by to z nějakého důvodu padlo, zkusím je. Jinak neděláš moderátora i na oc foru? Možná jsme se před x lety i osobně viděli :-)
mi-ro

#18 Příspěvek od mi-ro »

Proč jsem ti takto odpověděl? Ber to jako třeba jako užitečnou radu napříště. Pokud je závada "prkotina", tak proč si to neopravíš sám? Opraváře nejvíc nasereš takovejma chytrejma "radama" jako že to je jen prkotina. Doslova tím znevažuješ hodiny jejich bádání, studií, školení a vynaložených prostředků. Ale to už tu bylo mnohokrát napsáno. Pokud se někdo normálně zeptá na konkrétní řešení problému, myslím, že jsme tady vždycky poradili. Rozhodně nechtěj ale radu "po telefonu" co vyměnit, když tohle nejde. O křišťálovou kouli s náhradníma baterkama jsem si napsal ježíškovi. PS a odpověď na problém telefonu ze Slovenska v jiném vlákně jsi taky nepochopil.
..to bude jen ňákej odpůrek
Petr-HK

#19 Příspěvek od Petr-HK »

Ten android jsem pochopil dobře... kdyžtak jsem se tam i teďka rozepsal... Jinak už se k tématu vyjadřovat nebudu a můžete ho klidně zamknout nebo smazat! To co jsem chtěl a to manuál a člověka který se mě na to podívá jsem získal! Jinak ty se věnuješ audiovizuální technice a neříkej, že jsi neměl někdy problém kterému ses věnoval nějaký čas a pak to bylo v nějaké blbosti? Proč si to neopravím sám? Protože si tak nevěřím a nemám potřebné vybavení. Proto to radči dám někomu kdo tomu rozumí, může proměřit průběhy a už to někdy dělal, že ví čeho se chytnout... Teďka mě zase všichni ukamenujete, ale mě už to je jedno... Kontakt na pána tady z fora mám, co byl hodný a můžu mu to dovézt a víc už od Vás nepotřebuji!
fero7

#20 Příspěvek od fero7 »

Petr-HK - potom napis ako to dopadlo.
Ak budes spokojny, napis kto to robil.
Ak budes nespokojny, napis kto to robil.
Miestne opice neries.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od jezevec »

Petr-HK píše:... Kontakt na pána tady z fora mám, co byl hodný a můžu mu to dovézt a víc už od Vás nepotřebuji!

Taky Ti děkujem za poděkování že jsme se snažili ti pomoci.
Petr-HK

#22 Příspěvek od Petr-HK »

jezevec: tobě jsem poděkoval za odkaz, tak nevím co naznačuješ...
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od jezevec »

Nejde o mně, ale možná ti to někdy dojde, co jsem měl na mysli.
p32

#24 Příspěvek od p32 »

Tak co tomu blilo ? :wink:
mi-ro

#25 Příspěvek od mi-ro »

To už se nejspíš nedozvíš, dotyčný přijde opět až bude něco potřebovat. A to je ten systém kterej mě vadí.
..to bude jen ňákej odpůrek
xxxe

#26 Příspěvek od xxxe »

Tv mám cca týden u sebe.YSUS jsem komplet prošel a nikde vadná součástka.Dal jsem ho tedy zpět a začal odpojovat spodní buffery ,po odpojení XR od CTRL naskočil obraz (samozřejmě půlka) a druhá černá.Po odpojení i napájení 15V od YSUS na XR se rosvítí obraz levá a pravá bílá.Na XR jsem měřením součástek nic nenašel vadnýho a na CTRL zrovna tak.Myslím si tedy že je vadný procesor na CTRL .Koupil jsem tedy XR co nabízel sahy na webu ale CTRL nikdo v ČR nemá.Nakonec jsem sehnal na elektroda.pl a čekám až dorazí.
Pak napíšu jak to dopadlo.
Petr-HK

#27 Příspěvek od Petr-HK »

mi-ro píše:To už se nejspíš nedozvíš, dotyčný přijde opět až bude něco potřebovat. A to je ten systém kterej mě vadí.

nevím proč by se to nedozvěděl... samozřejmě až bude opravená, tak napíšu co s tím bylo. Jinak televize je na opravu u "xxxe" takže podrobnosti ví spíš v tuto chvíli on než já!
Petr-HK

#28 Příspěvek od Petr-HK »

Televizi jsem dneska převezl od uživatele xxxe k našim. TV funguje parádně. Byl špatný procesor na CTRL boardu a ještě se měnil XR.

Chtěl bych tímto velice poděkovat uživateli xxxe za jeho ochotu a snahu o opravu TV. Velice tohoto pána Vám všem doporučuji.
Dále bych chtěl poděkovat uživatelům fóra, kteří se mě snažili poradit.
Děkuji!
talent

#29 Příspěvek od talent »

Pozdravujem.
Mám podobný problém s touto telkou.
Po zapnutí len slabo blikne.
Po odpojení pravého buffru sa rozbehne lavá polka obrazu.
Na XR - ku som pomeral IR-ko To je dobré.
Dá sa tam ešte niečo opraviť?
Nemá dakto v šuflíku túto dosku?
Má označenie EAX39594701.
Dík.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“