Servisní menu u tv Philips 29PT9111/58

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lochy

Servisní menu u tv Philips 29PT9111/58

#1 Příspěvek od Lochy »

Mohl by mi někdo poradit, jak se dostat do servisního menu u Philipse 29PT9111/58.Díky :wink:
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Jaké je to chassis?
Návštěvník

#3 Příspěvek od Návštěvník »

JAk jaké je to chassis, nerozumím co tím máš na mysli... To na to má nějaký vliv???
wiktor

#4 Příspěvek od wiktor »

hele u nekterych televizy se musi jeste udavat chasis podle toho se hleda taky schema u philipsu to je treba L6 L9.2 NEBO GR1AX GR110 a podobne
nekdy je stitek na procesoru a na nem je napsany cislo toho chasis nebo to bude nekde na desce.
Návštěvník

#5 Příspěvek od Návštěvník »

Pánové nevím jesli se nepletu, ale na školení před 4roky .
mluvilo o servisním ovladači . Čauky tom
ivosek262

#6 Příspěvek od ivosek262 »

pomuzete mi nekdo mam tv philips 29pt9111/58 chasis FL 2,2 a nejde mi obraz jen to blika zelene a u vrchu barevne čary a celej ten obraz je po stranach vypouklej do vnitr muzou to delat ty I.O barev TDA 6111Q diky za radu
kozoka

Philips

#7 Příspěvek od kozoka »

Kde jaky 🤐 se tady pokouší o něco očem nemá ani páru. Co takhle směr servis. každý chce ušetřít peníze a všechno si spravit sám a vždycky to pěkně zmastí. a skutečně na Philipsy je servisní ovladač. Mimochodem co chcete v servisním modu dělat.
kozoka

Philips

#8 Příspěvek od kozoka »

A ještě k tomu doazu s obrazem. Muže být klidně vada v RGB zesilovačích(vadné IC apod) ale já se odvažuju tvrdit že tam máš vadnou obrazovku. Toho kdo má dneska v televizi LG-Philips obrazovku fakt upřmně lituju, protože větší šrot jsem neviděl. Pokud nemají zkraty a svody v systému a tak mají fleky. Hold dneska kvalitní CRT televizi nekoupíte. Panasonic je osazen daweoo šasí(kde jsou ty EURTO7), Sony se nevyrábí,Philips má špatné obrazovky, Thomson to kapitola sama od sebe(kdo má 100hz thomsna tak ví, VNT mu tam vydrží maximalně rok) a pak tady máme inženýry z turecka Vestel, beko- JVC, grundig, toshiba, Hyundai, a desítky skládaných značek
ivosek262

#9 Příspěvek od ivosek262 »

LG to nastesti neni a I.O na barvy jsem vymenil a je to porad stejny kde by mohla byt jeste zavada
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“