držák na DPS
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
držák na DPS
- Přílohy
-
DSCN0027_1.jpg- Rozpracovaná deska NF filtrů.
- (115.97 KiB) Staženo 157 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jinak samozřejmě vždy a všechno na nevodivou podložku nebo na distančky, kus drátu na stole a na něj položená DPS se mě už vymstila. Pro zákazníky dávám zespodu karton přes vázací pásky, když to sundají, je to jejich problém.
Stejně jako PC bez krytu, ucvaknutej drát mě kdysi trefil a pohřbil grafiku za 2700Kč...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Používám převážně desky s montářními otvory Ø3mm v rozích, tak mě tato jednoduchá zadarmo finta vyhovuje. Ale ani pro desky bez otvorů by nebyl problém udělat mezi distančky příložky, které by držely za okraj.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já ty distančky samozřejmě používám taky - už se to u mě skoro dá formulovat do pravidla distanční sloupky + transily + dioda v napájení...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Nejsou tam náhodou šroubky ?
Jinak samozřejmě vždy a všechno na nevodivou podložku nebo na distančky, kus drátu na stole a na něj položená DPS se mě už vymstila. Pro zákazníky dávám zespodu karton přes vázací pásky, když to sundají, je to jejich problém.
Stejně jako PC bez krytu, ucvaknutej drát mě kdysi trefil a pohřbil grafiku za 2700Kč...
To se mi stalo také a ne jednou. Pokaždé byl příčinou odmotaný cín. Inu jen blbec se spálí 2x o jedny kamna.