Asus EEE PC T101MT-problem s videami
Moderátor: Moderátoři
- Peterseal
Asus EEE PC T101MT-problem s videami
Dostal sa ku mne tento notbuk. Vsetko funguje v pohode, az na jednu vec: prehravanie videi na internete je nepouzitelne. Uz aj 360p video seka tak, ze je nepozeratelne.O HD ani nehovorim.
Pritom videa aj vo vyssom rozliseni pri prehravani z kluca cez napr. VLC idu uplne normalne. Skusal som preistalovat flash player, skusil som IE, Mozzilu, Opera, Chrome a vsade rovnako. Skusil som aj povodne 7-32 zmenit na 7-64. Stale rovnake.
Konfuguracia:
CPU: Atom N450 2x1.66GHz
Ram: 2GB 800Mhz
Grafika: Intel GMA3150
Ma s tymto niekto nejake skusenosti? Lebo aj na slabsom HW mi doma funguje prehravanie videii. Ved 1.7GHz 1Gb RAM a gma3100 notbuk prehrava lepsie ako tento. Tam musi byt daky SW bug, ktory som nezistil ani nevygooglil.
Prosim pomozte, ak viete .
Dakujem
forbidden píše:Je to normální, Flash na Atomu je naprd.
Nesouhlasim! na stejne sestave jedu youtube naprosto bez problemu!
PETERSEAL > posledni updaty Firefoxu a i jine browsery se automaticky prepinali na HTML5 kde se vyuziva velky vykon na cpu
pro test pouzij FIREFOX a zablokuj HTML5 auto play podle toho postupu a pak vyzkousej youtube
http://www.trishtech.com/2012/04/disabl ... a-firefox/
Peterseal píše:PC-manik>
ked som dal hladat to media, tak mi vyskocilo ovecia viac poloziek ako ukazuje on na tej stranke... Tie co mali true som dal na false vsetky. Ale niektore nemali true/false ale cislo. Aj tie s cislom mam dat false?
ne mas zmenit jen to co tam on pise zbytek nechat byt tak jak je .. pak jdi na youtube pokud nemas flash player tak te to vyzve pokud mas rovnou se ti ukaze video uz ve flash playeru
Peterseal píše:Spravil som to, ale v podstate bezo zmeny :/
a zmenil si JEN ty casti ktery jsou na tom webu vypsany ??
ked som dal hladat to media, tak mi vyskocilo ovecia viac poloziek ako ukazuje on na tej stranke... Tie co mali true som dal na false vsetky. Ale niektore nemali true/false ale cislo. Aj tie s cislom mam dat false?
ondoubek píše:Mám Eee 1201HA, který je ještě o kus slabší a i 720p na YouTube je koukatelné. Jak na to? Stáhni si Internet Explorer 11 (je rychlý, nenech se zmást tím že je to IE) a ve videu pravý klik - nastavení - povolit HW akceleraci. Když dáš pravý klik - stats for nerds/statistiky pro vývojáře, mělo by to vypadat takto: http://4.bp.blogspot.com/-3MgnMOZ9K4w/U ... solved.png
no IE je pronej mozna i jednodusi volba .... i kdyz chtel sem ponem zmenit jen 4 polozky na false a podle vseho ani to nedopadlo dobre =)
jinak osobne doporucuji FF kdyz provedes ten zakaz html5 pripadne si stahnes starsi kde jeste html5 neni tak je to vsechno paradne rychle